Βενετία 2019: Ο Τζόνι Ντεπ στην Μόστρα

Δημοσίευση: 7 Σεπτεμβρίου 2019, 20:16

Ευδιάθετος και ιδιαίτερα κοινωνικός εμφανίστηκε ο Τζόνι Ντεπ στο Φεστιβάλ Βενετίας. Ο 56χρονος σταρ παρουσίασε τη νέα του ταινία «Waiting for the barbarians» του Κολομβιανού Σίρο Γκέρα και δεν δίστασε να αστειευτεί και για την ιδιαίτερη "σχέση" του με το αλκοόλ, στην συνέντευξη τύπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ“About Endlessness”: Άλλο ένα ποίημα του Ρόι Άντερσον

«Το να δουλεύω στην Ιταλία ήταν ανέκαθεν μια απίστευτη εμπειρία. Ο κόσμος εδώ μιλά πολύ καλά τα ιταλικά. Και το φαΐ είναι πολύ καλό», πρόσθεσε, προκαλώντας τα γέλια των παρευρισκομένων.

«Μου αρέσει περιστασιακά το κρασί», συνέχισε, με την αίθουσα να ξεσπά και πάλι σε ασυγκράτητα γέλια. «Γιατί γελάτε;», διερωτήθηκε ο Ντεπ, για τον οποίο η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ, υποστήριζε στην αίτηση διαζυγίου ότι αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ.

Ξαναβρίσκοντας τον σοβαρό τόνο του, ο Ντεπ είπε ότι ήταν "όνειρό" του να πάει στο Φεστιβάλ της Βενετίας και ότι είναι "υπέροχο" που βρέθηκε στη Μόστρα ταυτόχρονα με την κόρη του (με την Βανλεσα Παραντί), τη Λίλι-Ρόουζ, η οποία βρέθηκε στην Μόστρα για την προβολή της ταινίας The King του Αυστραλού Ντέιβιντ Μίτσοντ.

«Αυτή και ο γιος μου είναι οι θεοί μου», είπε για την κόρη του.

Στο «Περιμένοντας τους Βάρβαρους», ο Ντεπ ενσαρκώνει έναν σαδιστή συνταγματάρχη ο οποίος έχει αναλάβει να παρακολουθεί τους βάρβαρους που ζουν κοντά στα σύνορα μιας ανώνυμης αυτοκρατορίας. Έρχεται όμως σε σύγκρουση με τον διοικητή ενός φρουρίου αυτής της απομονωμένης περιοχής (Μαρκ Ράιλανς), που διαφωνεί με τις μεθόδους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι 100 καλύτερες σειρές του 21ου αιώνα σύμφωνα με τον Guardian

Με μια πολύ πιο λογική και αναμενόμενη λίστα -σε σχέση με την τουλάχιστον αμφιλεγόμενη...
2 ώρες
BOX OFFICE

Δεν έφτασε στα άστρα

To "Αd Astra" έδειξε να μην έχει καύσιμα όχι μέχρι τον Ποσειδώνα, ούτε καν...
3 ώρες

Δράμα 2019: Οι νέοι δημιουργοί αποκαλύπτονται - Μέρος 5ο

Το φετινό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας έφτασε στο τέλος του και ένα...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Odeon
20272
Tanweer
11970
Odeon
7780