Ο Ρον Χάουαρντ, ο Κόλιν Φάρελ, ο Βίγκο Μόρτενσεν και 13 ζωές

Δημοσίευση: 28 Ιουνίου 2022, 18:57

Ο Ρον Χάουαρντ, ένας κατ' εξοχήν δημιουργός της μεγάλης οθόνης, συνεχίζει να σκηνοθετεί για πλατφόρμες. Μετά το Netflix, σειρά παίρνει το Amazon Prime. 

<a href="/home-cinema-streaming/idea-you/69951">The idea of you</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe idea of you

Ο 67χρονος δημιουργός θα σκηνοθετήσει την μεταφορά στην μικρομέγαλη οθόνη της δραματικής διάσωσης της παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου που το καλοκαίρι του 2018 είχαν εγκλωβιστεί για 18 ολόκληρες μέρες σε σπήλαιο της Ταϊλάνδης, με αίσια έκβαση της περιπέτειας.

Σας έχουμε γράψει σχετικά πολλούς μήνες πριν.

Το σενάριο για το «Thirteen Lives» έγραψε ο Ουίλιαμ Νίκολσον, των «Gladiator», «Elizabeth: The Golden Age», «Les miserables», «Τhe unbroken», «Everest» και πολλών άλλων.

Έχει ήδη επιλεχθεί και το καστ και είναι πολύ δυνατό, με Βίγκο Μόρτενσεν, Κόλιν Φάρελ, Τζόελ Έτζερτον στους κεντρικούς ρόλου. Ο Μόρτενσεν θα υποδυθεί τον Ρίτσαρντ Στάντον, έναν ειδικό διασώστη, και οι Φάρελ/Έτζερτον δυο από τους δύτες της ομάδας.


Η ταινία γυρίστηκε στην Αυτραλία, ενώ αναμένεται να στριμάρει παγκοσμίως στο Amazon Prime στις 5 Αυγούστου. Όμως η ενθουσιώδης υποδοχή του κοινού στα test screenings με το μεγαλύτερο σκορ στην ιστορία της MGM, δημιούργησε οσκαρική στόχευση, επομένως θα προβληθεί και στις αίθουσες μία εβδομάδα πριν, στις 29 Ιουλίου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (DADDIO), από την Spentzos ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (DADDIO), από την Spentzos