O Ντέιβ Γκρολ των Foo Fighters και των Nirvana σκηνοθετεί ξανά

Δημοσίευση: 17 Μαΐου 2021, 19:20

Μετά το ντοκιμαντέρ του με τίτλο “Sound City” για το θρυλικό, ομώνυμο στούντιο ηχογραφήσεων και τη σειρά του HBO “Sonic Highways”, o Ντέιβ Γκρολ των Foo Fighters και των Nirvana επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το “What Drives Us”, ένα μουσικό ντοκιμαντέρ γεμάτο εκλεκτούς καλεσμένους. Η νέα του ταινία για το Amazon Prime Video και θα μας αποκαλύψει πότε και πώς πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν μια περιοδεία μερικοί από τους πιο εμβληματικούς ροκ σταρς όλων των εποχών!

<a href="/nea/vraveio-gia-my-name-blue-stin-finlandia/67115">Βραβείο για το "My Name Is Blue" στην Φινλανδία</a>ΣΧΕΤΙΚΑΒραβείο για το "My Name Is Blue" στην Φινλανδία

Θέλετε μερικά ονόματα; Πάμε! Ο Ρίνγκο Σταρ των Beatles, o Flea των Red Hot Chili Pepper, o Λαρς Ούλριχ των Metallica, ο Μπράιαν Τζόνσον των AC/DC, ο Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith, o The Edge των U2, οι Slash και Νταφ ΜακΚάγκαν των Guns & Roses, ο Ίαν ΜακΚέι των Fugazi και πολλοί άλλοι θα αφηγηθούν τις τρελές ιστορίες του από τη ζωή των μουσικών στον δρόμο.

Όλα αυτά το ονόματα επιβεβαιώνουν ότι ο Ντέιβ Γκρολ πρέπει να είναι ο πιο αξιαγάπητος τύπος της ροκ σκηνής, αλλιώς πώς να εξηγηθεί αλλιώς ότι κατάφερε να εξασφαλίσει τόσες συμμετοχές;

Το ντοκιμαντέρ μπορεί να μην είναι ακόμα διαθέσιμο για streaming στη χώρα μας, όμως μέχρι να αλλάξει αυτό, πάρτε μια γεύση μέσα από το trailer!

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos