Ο Jason Bourne είναι εδώ και μας εξηγεί τα πάντα

Δημοσίευση: 8 Φεβ. 2016, 12:09

Χθες βράδυ, στη διάρκεια του τελικού του αμερικανικού football, το διάσημο Super Bowl, έκαναν πρεμιέρα πολλά νέα trailer ταινιών. Το σημαντικότερο όλων ήταν το teaser του "Jason Bourne". Ο Ματ Ντέιμον ξαναγυρνά στον καλύτερο ρόλο του, το trailer αρχίζει και τελειώνει με γροθιές (ναι, ο αντίπαλος πέφτει ξερός), αυτοκίνητα πετάνε, ο Bourne λέει πως τα ξέρει όλα ενώ στο τέλος ακούμε -λες και δεν το ξέρουμε- πως είναι το τέλειο όπλο.
Πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου. Σκηνοθετεί ο Πολ Γκρίνγκρας, δημιουργός του 2ου και 3ου μέρους της σειράς, και συμπρωταγωνιστούν οι Τόμι Λι Τζόουνς, Αλίσια Βικάντερ (υποψήφια για Οσκαρ β' ρόλου για το Ex Machina), Βενσάν Κασέλ και Ριζ Αχμέντ (από το "Nightcrawler").

Update 18/4/16: Ανέβηκαν και δύο τιζεράκια δετερολέπτων, έτσι για να ανάψουν τα αίματα...

Update 9/5/16: "Με σταματούν στον δρόμο συνεχώς και με ρωτούν: θα κάνεις άλλη ταινία με τον Jason Bourne;". Δεν μπορούσε να γίνει πιο ξεκάθαρος ο Ματ Ντέιμον σχετικά με την απήχηση που είχαν οι τρεις πρώτες περιπέτειες με ήρωα τον Τζέισον Μπορν, ειδικά οι δεύτερη και η τρίτη κατά την γνώμη μας ίσως οι κορυφαίες της δεκαετίας. Στο δίλεπτο featurette για το νέο φιλμ που ετοιμάζει με σκηνοθέτη ξανά τον Πολ Γκρίνγκρας, βλέπουμε την αγαημένη περσόνα σε δράση να μοιράζει μπουκέτα (sic) δεξιά και αριστερά, αλλά με μια σημαντική διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα: αυτή την φορά έχει θυμηθεί τα πάντα. Γνωρίζει όμως τα πάντα; Ανυπομονούμε να μάθουμε...

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 8 Φεβ. 2016, 12:09
Ενημέρωση: 10 Μαΐου 2016, 13:48
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos