Ο Χιού Τζάκμαν και το πολιτικό χαρακίρι

Δημοσίευση: 31 Aug 2018, 17:36

Η τελευταία ταινία που είδαμε από τον Jason Reitman ήταν το “Tully” με πρωταγωνίστρια την Charlize Theron. Παρ’όλα αυτά, ο Reitman έχει σκηνοθετήσει και άλλες πολύ γνωστές και πολύ πιο πετυχημένες ταινίες, όπως τα “Juno” και “Thank You for Smoking”, ενώ φέτος, ο Reitman σε συνεργασία με τα Sony studios ετοιμάζουν μία νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman, την οποία σκοπεύουν να προβάλουν τον Νοέμβριο έτσι ώστε να προλάβουν την σεζόν των βραβείων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Hugh Jackman θα υποδυθεί τον Gary Hart, έναν δημοκρατικό πολιτικό που έτρεχε για πρόεδρος της Αμερικής το 1988. Ο Hart ήταν πολύ κοντά στο να εκλεχθεί πρόεδρος, αλλά όταν κυκλοφόρησε στις ειδήσεις η εξωγαμιαία σχέση του με την Donna Rice (την οποία θα υποδύεται η Sara Paxton), έχασε στις εκλογές. Για αυτό και ο τίτλος της ταινίας, “The Front Runner” καθώς ο Hart ήταν πολύ κοντά στο να κερδίσει, αλλά δυστυχώς η πολιτική του καμπάνια πήρε την κάτω βόλτα. Ίσως η περίπτωσή του Hart να ήταν το πρώτο δείγμα συγχώνευσης μεταξύ των κίτρινων φυλλάδων και της πολιτικής δημοσιογραφίας, οπότε σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε αυτή την δυναμική στην οθόνη. Ο Jackman που θα υποδύεται τον Hart, πλαισιώνεται από τον J.K. Simmons που θα υποδύεται τον μάνατζέρ του Bill Dixon, και την Vera Farmiga που θα υποδύεται την γυναίκα του, Lee Hart. Το τρέιλερ ξεκινά με έναν γεμάτο αυτοπεποίθηση Jackman να δηλώνει πως κατεβαίνει στις εκλογές για πρόεδρος, ενώ τελειώνει με έναν σχεδόν καταβεβλημένο Jackman να τηλεφωνεί στην γυναίκα του και να την ενημερώνει πως πρόκειται να κυκλοφορήσει μία ιστορία για τον ίδιο στις εφημερίδες.

Όπως είπαμε και πριν ο Jason Reitman εκτελεί χρέη σκηνοθέτη, αλλά έχει συγγράψει το σενάριο μαζί με τον βετεράνο πολιτικό δημοσιογράφο Matt Bai, και τον πρώην διευθυντή επικοινωνίας της Hillary Clinton, Jay Carson. Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο του Matt Bai “All the Truth Is Out.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Δημοσίευση: 31 Aug 2018, 17:36