"No time to die": Φοβερό -εννοείται- τρέιλερ

Δημοσίευση: 4 Δεκ. 2019, 16:50

To επίσημο τρέιλερ για το "No time to die" ανέβηκε πριν λίγα λεπτά και είναι φυσικά εντυπωσιακό. 

<a href="/nea/i-nova-afieronei-sto-kinimatografiko-sympan-toy-james-bond/66188">Η Nova αφιερώνει στο κινηματογραφικό σύμπαν του James Bond.</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Nova αφιερώνει στο κινηματογραφικό σύμπαν του James Bond.

Θυμίζουμε ότι την 25η ταινία του θρυλικού Βρετανού πράκτορα 007, σκηνοθετεί ο Γκάρι Φουκουνάγκα, ενώ ο Ράμι Μάλεκ θα προσπαθήσει να σκοτώσει τον Bond. O Nτάνιελ Κρεγκ θα επαναλάβει για 5η (και τελευταία) φορά το διάσημο ρόλο του, ενώ ο Ραλφ Φάινς και ο Μπεν Ουίσο επιστρέφουν κι αυτοί ως Μ και Q αντίστοιχα.
Η δημιουργός του τηλεοπτικού χιτ "Fleabag", Phoebe Waller-Bridge, είναι μία εκ των σεναριογράφων ενώ και η Λέα Σεϊντού θα επαναλάβει το ρόλο της Μαντελέιν Σουάν που είχε στο "Spectre" του 2015. Ξανά στο καστ και οι Ναόμι Χάρις (Moneypenny) και ο Τζέφρι Ράιτ ως πρώην πράκτορας της CIA, επίσης η Άνα Ντε Αρμάς ως Bond Girl και η Λασάνα Λιντς ως "θηλυκός Bond".

H σύνοψη: Ο Bond έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Ωστόσο αυτή είναι βραχύβια, μιας και ο παλιός φίλος του Felix Leiter από την CIA ανακαλεί τη βοήθεια του. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο πονηρή από ό, τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στο μονοπάτι ενός μυστηριώδους κακοποιού οπλισμένου με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία. 

Update 3/9/20: Μετά την σχεδόν 8μηνη αναβολής της εξόδου της ταινίας στις αίθουσες λόγω προφανώς της πανδημίας με τον κορονοϊό, ο νέος James Bond επιτέλους όλα δείχνουν ότι επιστρέφει, αυτή την φορά στις 12 Νοεμβρίου και το νέο τρέιλερ είναι εδώ, συναρπαστικό!  Ο Ντάνιελ Κρεγκ, στο τελευταίο του κεφάλαιο ως Μποντ, θα βρεθεί σε μια αποστολή που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα, που θα τον αλλάξει σαν πράκτορα (αλλά και σαν άνθρωπο) και θα αφήσει το στίγμα της σε αυτό το τεράστιο franchise.

Nα γράψουμε ότι ανυπομονούμε, είναι ξεκάθαρα περιττό. 

Εδώ το όχι ακριβώς συναρπαστικό τραγούδι των τίτλων του "No time to die", από την Billie Eillish....

Update: Είχαμε κοντέψει να το ξεχάσουμε! Αυτό είναι ένα teaser γεμάτο φλέγμα να μας θυμήσει ότι ο νέος James Bond έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Σεπτεμβρίου, σε διανομή Tulip...

Update: Είναι επίσημο λοιπόν. Θα δούτμε επιτέλους τον νέο Bond. Πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Λονδίνου και δύο ημέρες αργότερα στις ελληνικές αίθουσες...

Update: Τελικό τρέιλερ, έτσι για να θυμηθούμε ξανά τα πάντα και να προετοιμαζόμαστε. Και είναι το επικότερο όλωνκ! 

 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos