Aυτό είναι το τραγούδι του James Bond από την Billie Eilish

Δημοσίευση: 14 Φεβ. 2020, 12:18
Συντάκτης:

Το περιμέναμε στην τελετή των Όσκαρ, αλλά τελικά έσκασε το ξημέρωμα στο YouTube. Ο λόγος για το «No Time to Die», το τραγούδι τίτλων του ομώνυμου, επερχόμενου James Bond, το οποίο ερμηνεύει το «φαινόμενο» Billie Eilish.

<a href="/nea/aytos-einai-o-pio-pithanos-neos-james-bond/69616">Aυτός είναι ο πιο πιθανός νέος James Bond</a>ΣΧΕΤΙΚΑAυτός είναι ο πιο πιθανός νέος James Bond

Γραμμένο από την ίδια και τον αδερφό και μόνιμο συνεργάτη της, Finneas, το κομμάτι είναι πιστό στο υποτονικό ύφος που μας έχει συνηθίσει και φέρει την κλασσική ενορχήστρωση-σφραγίδα των περισσότερων τραγουδιών του franchise. Οι fans σίγουρα θα ενθουσιαστούν, οι υπόλοιποι θα χρειαστούμε μάλλον περισσότερες ακροάσεις για να πειστούμε.

Βέβαια, είτε αρέσει είτε όχι, η 18χρονη Eilish έγραψε κι εδώ pop ιστορία, καθώς είναι πλέον επίσημα το νεαρότερο άτομο που έχει ερμηνεύσει τραγούδι για τον διάσημο πράκτορα! Και τώρα, μπορείτε να αναρωτηθείτε τι ακριβώς κάνατε στα 18 σας, με μουσική υπόκρουση «No Time to Die»!

Update 1/10/20: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ με σκηνές από το φιλμ που θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου (κορονοϊού επιτρέποντος)

 

 

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos