"Locke": One man show για τον Τομ Χάρντι

Δημοσίευση: 8 Σεπτεμβρίου 2013, 18:00

Και όμως, μιας ταινία με τον μοναδικό πρωταγωνιστή να οδηγά επί 90 λεπτά real time, μπορεί να αποδειχθεί συναρπαστική σε ένα αγωνιώδες θρίλερ.

Ειδικά αν στο βολάν βρίσκεται ο Τομ Χάρντι.

Ο 36χρονος υπερταλαντούχος ηθοποιός ερμηνεύει (με κάπως επιτηδευμένη προφορά, όπως διαπιστώνουμε από το clip) τον Άιβαν Λοκ σε μια διαδρομή προς το Λονδίνο, κατά την οποία σταδιακά η ζωή του αρχίζει να καταρρέει κάνοντας τηλέφωνα σε πραγματικό χρόνο και μπλέκοντας σε ένα ιδιόμορφο θρίλερ.

Φυσικά, καμία σχέση με το προ εβδομάδων "Vehicle 19" που είδατε (?) στις ελληνικές αίθουσες, καθώς οι πρώτες -θετικές- κριτικές από το Φεστιβάλ της Βενετίας κάνουν λόγο για μια χαμηλών τόνων δημιουργία, της οποίας τα μυστικά κρύβονται στις μικρές λεπτομέρειες...

Σκηνοθετεί ο έμπειρος σεναριογράφος Στίβεν Νάιτ ("Dirty pretty things", "Eastern promises" και το επερχόμενο "Closed Circuit"), ο οποίος βέβαια παρέδωσε προ μηνών και το (μια από τα ίδια) "Ηυmmingbird" με τον Τζέισον Στέθαμ...

Α.Κ.

Update 17/2/14: Πρώτο, εξαιρετικό τρέιλερ για αυτό το αγωνιώδες θρίλερ με τις ονειρικές λήψεις και τον Τομ Χάρντι σε one man show που σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, αποτελεί μια από τις κορυφαίες ερμηνείες της καριέρας του. Μας έχει ιντριγκάρει όσο δεν πάει! Στις αίθουσες, στις 18 Απριλίου.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos