Η 50η ταινία του Γούντι Άλεν μιλά γαλλικά και έχει τρέιλερ

Δημοσίευση: 5 Ιουνίου 2023, 19:21

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης-σεναριογράφος-ηθοποιός Γούντι Άλεν με μια καριέρα 57 χρόνων στο σινεμά και με πενήντα ταινίες στο ενεργητικό του-μαζί με την καινούργια που ετοιμάζει- ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τον χώρο του σινεμά, έπειτα από την ολοκλήρωση της πεντηκοστής του ταινίας στο Παρίσι.

<a href="/afieromata/afieroma-i-eyropi-mesa-apo-tin-matia-toy-goynti-alen/68782">Aφιέρωμα: Η Ευρώπη μέσα από την ματιά του Γούντι Άλεν</a>ΣΧΕΤΙΚΑAφιέρωμα: Η Ευρώπη μέσα από την ματιά του Γούντι Άλεν

Σχετικά με την πεντηκοστή του ταινία, γυρίστηκε στο Παρίσι και ήδη δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ. Το οποίο όπως και η ταινία, είναι στα γαλλικά,  μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνει ταινία σε άλλη γλώσσα πέραν της αγγλικής, καθώς ακόμα και όταν έκανε παλιότερα το ευρωπαϊκό του σινε-τουρ, υπήρχαν απλώς λίγοι διάλογοι στα γαλλικά, ισπανικά ή ιταλικά. 

«Ενα θρίλερ στο πνεύμα του "Match Point"» είναι η επίσημη σύνοψη για το φιλμ το οποίο μιλά για ένα ζευγάρι ευτυχισμένο, πετυχημένο επαγγελματικά, που ζει σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο του Παρισιού. Οταν όμως η Φανί θα συναντήσει τυχαία τον Αλάν, έναν παλιό φίλο από το σχολείο θα νιώσει μια ακατανίκητη έλξη που είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω στην φαινομενικά τέλεια ζωή της.

Πρωταγωνιστούν οι Νιλς Σνάιντερ, Λου ντε Λάαζ, Μελβίλ Πουπό, Βαλερί Λεμερσιέ, Έλσα Ζιμπερστάιν, το «Coup de Chance» θα βγει στις αίθουσες της Γαλλίας στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ στην Ελλάδα η ταινία θα βγει στις αίθουσες από τη Spentzos Film το φθινόπωρο.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos