"Hercules": The Rock με μαλλί λασπωτήρα...

Δημοσίευση: 26 Μαρτίου 2014, 00:32

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερο τουλάχιστον από το "Ηercules: The legend begins", το οποίο με δυσκολία βλεπόταν.

Και οι προδιαγραφές του βοηθούν το "Hercules" να μην το δεις στο forward. Τουλάχιστον όχι ολόκληρο.

Καταρχήν, ο πρωταγωνιστής. Μπορεί ο Ντουέιν -The Rock- Τζόνσον να πρόκειται περί ατάλαντης περίπτωσης ερμηνευτή, αλλά τουλάχιστον σωματικά τον έχει τον ρόλο για να ενσαρκώσει τον ήρωα της εληνικής μυθολογίας, Ηρακλή, αν και θα μπορούσε λείπει το μαλλί-λασπωτήρας.

Έπειτα, ο σκηνοθέτης. Ο Μπρετ Ράτνερ έχει σαφώς πιο φρέσκια ματιά στις σκηνές δράσης (και τα cgi) σε σχέση με τον πιο ξεπερασμένο Ρένι Χάρλιν (έχει και τα X-Men:The last stand, Rush Hour, Red Dragon στο ενεργητικό), κάτι που δείχνει και από το τρέιλερ που πάντως μας ετοιμάζει για γνήσια, απενεχοποιημένη, camp απόλαυση!

Τέλος, το καστ, με εξαιρετικούς και πολύ έμπειρους δευτεραγωνιστές, αλλά και την θεά Ρωσίδα σούπερ μοντέλ Ιρίνα Σάικ στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Προσθέστε και το γεγονός πως δεν επικεντρώνεται στους 12 άθλους του Ηρακλή, αλλά διασκευάζει το κόμικ του Στιβ Μουρ, σύμφωνα με το οποίο ο ημίθεος Ηρακλής, γιος του Δία, προσλαμβάνεται από το βασιλιά της Θράκης και την κόρη του για να εκπαιδεύσει το στρατό του, ώστε να καταπνίξει την επανάσταση εναντίον του.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos