"Hercules: The Legend Begins"

Δημοσίευση: 13 Οκτ. 2013, 15:35

To "Hercules: The Thracian Wars" του Μπρεντ Ράτνερ με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν -The Rock- Τζόνσον, δεν θα είναι η μοναδική περιπέτεια της χρονιάς, βασισμένη στον διάσημο ημίθεο ήρωα της ελληνικής μυθολογίας.

Ο εκ των πρωταγωνιστών του "Twilight", Κίλαν Λουτζ, θα πρωταγωνιστήσει στο "Hercules: The Legend Begins" του βετεράνου Ρένι Χάρλιν (Die hard 2, Cliffhanger, The long kiss goodnight, 12 rounds, 5 days of war). Η άγνωστη Γκάια Βάις θα υποδυθεί την Ήβη, ο Σκοτ Άτκινς τον Βασιλιά Αμφιτρύωνα και η Ροξάν ΜακΚι την Βασίλισσα Αλκμήνη.

Δείχνει λίγο πιο "δεύτερο" σε σχέση με την (αναμενόμενα πιο ιλουστρέ) εκδοχή του Ράτνερ, αλλά σίγουρα οι σκηνές μάχης θα είναι καλογυρισμένες.

Ο Λουτζ προλογίζει το τρέιλερ, από τα γυρίσματα των "Expendables 3", άλλωστε τα δύο φιλμ έχουν την ίδια ομάδα παραγωγής...

 

30/11/13: Έτοιμο και το πρώτο τρέιλερ με την ταινία να ονομάζεται πλέον "The legend of Hercules". Με μάχες που θυμίζουν αρκετά τους "300" σε αισθητική (αναμενόμενο θα έλεγε κανείς), με ειδύλλιο μεταξύ του Ηρακλή και της Ήβης που οδηγεί στην εξορία του ήρωα, την αγοραπωλησία του σαν σκλάβου, την θεϊκή του δύναμη που ξεσηκώνει επανάσταση κόντρα στους συνάστες. Δεν τα αναφέρει έτσι ακριβώς τα πράγματα από την ελληνική μυθολογία, αλλά δεν περιμέναμε και ακρίβεια...

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos