«Τhe Happytime Murders»: τα muppets είναι… κάφροι!

Δημοσίευση: 19 Μαΐου 2018, 15:16

Τα αγαπημένα Muppets έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών με τις περιπέτειές τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και μια άλλη, πιο σκοτεινή πλευρά…

Στο «The Happytime Murders», το τρέιλερ του οποίου έσκασε χθες με φόρα, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τι συμβαίνει στον υπόκοσμο ενός κόσμου, όπου οι άνθρωποι συνυπάρχουν – όχι και τόσο αρμονικά – με τα muppets.

Σκηνοθετημένο από τον Μπράιαν Χένσον, γιο του Τζιμ Χένσον, δημιουργού των Muppets και σκηνοθέτη ταινιών όπως το «Labyrinth», το «The Happytime Murders» αφηγείται την προσπάθεια μια ντετέκτιβ (η φανταστική Μελίσσα ΜακΚάρθι), η οποία συνεργάζεται με έναν muppet αστυνομικό του Λος Άντζελες (ο οποίος φέρνει λίγο στον Άλεξ Τέρνερ των Arctic Monkeys στην «ΑΜ» εκδοχή του) για να βρουν τους ένοχους πίσω από μια σειρά φόνων με θύματα muppet σταρ της τηλεόρασης.

Η Ελίζαμπεθ Μπανκς (Ηunger Games), η Μάγια Ρούντολφ (Bridesmaids) και ο Τζόελ ΜακΧέιλ (Community) συμπληρώνουν το καστ και αν κρίνουμε από το τρέιλερ, η μία καφρίλα θα διαδέχεται την άλλη, καθώς τα muppets αυτού του κόσμου είναι βουτηγμένα στο σεξ, τα ναρκωτικά και την παρανομία.

Απομακρύνετε τα παιδιά από τις οθόνες σας και πάρτε μια γεύση παρακάτω!

Update 13/8/18: Παίζει και red band τρέιλερ και είναι όσο κάφρικο και γεμάτο χοντράδες φαντάζεστε, Στις αμερικανικές αίθουσες, στις 24 Αυγούστου. Εδώ, προς το παρόν, αγνοείται η τύχη του:

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos