"Gunpowder Milkshake": Η Σέρσει Λάνιστερ πήρε το όπλο της

Δημοσίευση: 25 Μαΐου 2021, 21:06

O Ναβότ Παπουσάντο είναι μια από τις περιπτώσεις σκηνοθετών που περιμέναμε με ανυπομονησία το -αναπόφευκτο- αμερικανικό του ντεμπούτο. 

Ο 40χρονος Ισραηλινός δημιουργός είχε μοιράσει υποσχέσεις με το ντεμπούτο του Rabies/2010 και κυρίως με το Big Bad Wolves/2013 που ακολούθησε, ένα θρίλερ εκδίκησης που διαφέρει από πολλά άλλα. 

Έφτασε η στιγμή λοιπόν να του εμπιστευτούν ένα (υπολογίσιμο, αν κρίνουμε από το καστ) μπάτζετ αμερικανοί παραγωγοί και το αποτέλεσμα είναι το "Gunpowder Milkshake" που περιγράφει την ιστορία μάνας και κόρης (αμφότερες πληρωμένοι δολοφόνοι περιωπής), οι οποίες προσπαθούν να γλυτώσουν από μια συμμορία που αναζητά εκδίκηση, καθώς η δεύτερη σκότωσε τους λάθος ανθρώπους στην τελευταία της αποστολή. 

Η Λένα Χίντι (Σέρσεϊ Λάνιστερ στο GOT) και η Κάρεν Γκίλαν (η Nebula από το σύμπαν της Marvel σε Avengers & Guardians of the galaxy) κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και πλαισιώνονται από ένα αναγνωρίσιμο καστ που συγκροτούν οι Πολ Τζιαμάτι, Κάρλα Γκουτζίνο, Άντζελα Μπάσετ, Μισέλ Γέο και Άνταμ Ναγκάιτις (από το πρώτο The Terror). 

Το τρέιλερ είναι διασκεδαστικότατο, με επιρροές από Ταραντίνο, Ρίτσι και Ράιτ), στις αίθουσες αναμένεται στις 14 Ιουλίου, ας ελπίσουμε και στις δικές μας, δείχνει ότι πρέπει για θερινό. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos