"Guardians of the galaxy Vol. 2": Showtime, a-holes!

Δημοσίευση: 4 Δεκ. 2016, 13:52

Ο Star-Lord, η Γκαμόρα, ο Ρόκετ, ο Ντραξ, Γκρουτ και ο... baby Γκρουτ, είναι ξανά εδώ για να σώσουν το σύμπαν.

Το πρώτο τρέιλερ για το «Guardians of the galaxy Vol. 2» (εδώ το πρώτο teaser) ανέβηκε και είναι απολυτα εναρμονισμένο στο κλίμα της πρώτης ταινίας (εδώ η κριτική μας), η οποία αποδείχθηκε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, αλλά και μια από τις πιο διασκεδαστικές κινηματογραφικές μεταφορές αντίστοιχων κόμικ, ever!

Προσθέστε άφθονο χαβαλέ, ρετρό pop hits (στο trailer ακούγεται το "Fox on the Run" των Sweet) και αντίστοιχη αισθητική, στην χρωματική παλέτα της οποίας, όπως προλάβαμε να καταλάβουμε από το clip, προσφέρει πολλά η νέα Red Weapon 8K κάμερα που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα (για πρώτη φορά σε κινηματογραφικό φιλμ) και η οποία διαθέτει ξεχωριστούς αισθητήρες, ώστε να αποτυπώνει με μεγαλύτερη ευκρίνεια χρώματα, γεγονός άκρως απαραίτητο στην πολυχρωμία του κόσμου της ταινίας που θα σκηνοθετήσει και θα γράψει ξανά ο Τζέιμς Γκαν.

Πρωταγωνιστές θα είναι ξανά οι Κρις Πρατ (εδώ μας ξεναγεί στα γυρίσματα), Ζόι Σαλντάνα, Βιν Ντίζελ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Κάρεν Γκίλαν, Μάικλ Ρούκερ και σε αυτούς προστέθηκαν οι Κερτ Ράσελ (θυμηθείτε εδώ συγκινητικό περιστατικό από τα γυρίσματα..), Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Κρις Σάλιβαν.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2017. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos