"Τhe Expendables 4": Χαβαλές ή θάνατος

Δημοσίευση: 8 Ιουνίου 2023, 00:36

Πριν περίπου 1,5 χρόνο γυριζόταν το Expendables 4 στην Θεσσαλονίκη, ένα μέρος τουλάχιστον, το υπόλοιπο γυρίστηκε στην Αγγλία. Σας είχαμε γράψει λεπτομέρειες, όπως και για τα ατυχήματα που είχαν συμβεί κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και τα αμέτρητα κασκαντιλίκια που προφανώς περιείχαν. 

Όλα είναι έτοιμα πλέον και το τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες ώρες.

Η συνταγή δείχνει η ίδια. Οι «δικοί μας» θα είναι οι καλοί, οι «άλλοι» θα είναι οι κακοί, εκρήξεις, πυροβολισμοί, ξύλο, macho ατάκες, χαβαλές ή θάνατος. 

Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζέισον Στέθαμ, μαζί και Ίκο Ουβάις, οπότε δύσκολο να πάει κάτι πολύ στραβά. Στο καστ επίσης 50 Cent, Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ, Ντολφ Λούντγκρεν, και λοιπές ασιατικές δυνάμεις του ξύλου και του καράτε, όπως οι Τόνι Τζα και Νταν Τσούπονγκ για τους γνώστες. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο -πρώην στάντμαν- Σκοτ Βο, υπεύθυνος στο παρελθόν για τα Act Of Valor & Need For Speed, ενώ το σενάριο θα αναλάβουν οι Κουρτ Γουίμερ (Salt, Law abiding citizen, Total recall) και Μαξ Άνταμς (The terminal list). 

Το τρέιλερ δείχνει όπως το περιμένεις, το πιο πιθανό είναι να το ευχαριστηθούμε περισσότερο από το τελευταίο Fast, στις αίθουσες έχει προγραμματιστεί για 21 Σεπτεμβρίου. Βring it on. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos