"Edge of tomorrow": Δε χάνεται με τίποτα!

Δημοσίευση: 12 Δεκ. 2013, 00:34

Αυτό ήταν ένα αναπάντεχα cool, εντυπωσιακό στο μάτι και εθιστικό πρώτο τρέιλερ για τη νέα sci-fi περιπέτεια του Τομ Κρουζ, "Edge of tomorrow", όπου συμπρωταγωνιστεί με την Έμιλι Μπλαντ και σκηνοθετεί ο Νταγκ Λάιμαν (Bourne Identity, Mr. & Mrs. Smith, Fair Game).

Πρόκειται για παραλλαγή της "Ημέρας της Μαρμότας", βασισμένη σε βιβλίο επιστημονικής φαντασίας του Ιάπωνα Χιρόσι Σακουραζάκα και θέλει τον αξιωματικό Μπιλ Κέιτζ να πεθαίνει στο πεδίο μάχης, αλλά να πέφτει σε μια παράξενη χωροχρονική λούπα και ζει ξανά ξανά την τελευταία ημέρα της μάχης, με αποτέλεσμα να βελτιώνει τις αντιδράσεις του σε συνεργασία με μια στρατιώτη που επίσης ζει την ίδια κατάσταση και να παρατηρούν τα αδύνατα σημεία των εξωγήινων...

Βγάζει μια γλυκιά μελαγχολία αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο τις μάχες που πολύ εκτίμησα, όπως επίσης και το τραγούδι που συνοδεύει το clip το οποίο ίσως μοιάζει με Johann Johannsson, αν και δεν είμαι σίγουρος καθώς το Shazaam στο κινητό δεν βοήθησε και πολύ.

Αν κάποιος/α γνωρίζει, ας το γράψει στα σχόλια, θα το εκιμήσω ιδιαίτερα.

Απόστολος Κίτσος

 

Update 25/3/14: Δεύτερο, κάτι πάραπάνω από εντυπωσιακό, τρέιλερ, με τον Τομ Κρουζ και την Έμιλι Μπλαντ να "κόβουν κώλους" σε αυτή την sci-fi "Ημέρα της Μαρμότας" και να μας ιντριγκάρουν κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, για το πως θα τα καταφέρουν να αναχαιτίσουν την εξωγήινη εισβολή και να σώσουν την Γη. Δεν χάνεται με τίποτα! 

 

Update 13/5/14: Τελικό, online και extended (3λεπτο) trailer που εστιάζει στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του Τομ Κρουζ, τονίζοντας περισσότερο το "φαινόμενο της Ημέρας της Μαρμότας", καθώς ο ήρωας πεθαίνει και ανασταίνεται πολλές φορές στο πεδίο της μάχης επιστρέφοντας σοφότερος και βελτιωμένος στις κινήσεις του και τις ικανότητές του. Έντονο επίσης και το κωμικό στοιχείο, μαζί με μερικές νέες (πάντα εντυπωσιακές) σκηνές μάχης και έχουμε πειστεί ότι πρόκειται για μία από τις sci-fi περιπέτειες της χρονιάς... Στις 5 Ιουνίου θα γνωρίζουμε.

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos