"Death on the Nile": Φόνοι, σεξ και Πουαρό!

Δημοσίευση: 20 Aug 2020, 12:14

Η επιτυχία του "Murder on the Orient Express" με τον Κένεθ Μπράνα ως σκηνοθέτη αλλά και ντέτεκτιβ Ηρακλή Πουαρό, οδήγησε σε ακόμα μια μεταφορά περιπέτειας μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι, αυτή τη φορά το "Death on the Nile". Ενα νέο κινηματογραφικό σύμπαν με πρωταγωνιστή τον Πουαρό είναι μάλλον κοντά..
Ο Μπράνα επιστρέφει και στις δύο θέσεις του, το πρώτο trailer είναι... καυτό με τις Γκαλ Γκαντό και Εμα Μάκι ("Sex education") να ερωτοτροπούν με τον Αρμι Χάμερ σε ένα κρουαζιερόπλοιο στο Νείλο. Το καστ είναι, αναμενόμενα, ενδιαφέρον.  Τομ Μπέιτμαν, Ανέτ Μπένινγκ, Ράσελ Μπραντ, Εμα Μακί, Ρόουζ Λέσλι, Λετίσια Ράιτ, Τζένιφερ Σόντερς και Σοφία Οκονέντο.

Είναι η 3η διασκευή της διάσημης νουβέλας μετά την ταινία του 1978 και ένα επεισόδιο της σειράς του 2004 "Agatha Christie's Poirot".Το σενάριο ανήκει στον Michael Green, υποψήφιου για Οσκαρ για το "Logan" και σεναριογράφος στα "Alien: Covenant", "Blade Runner 2049" (ο Ρίντλει Σκοτ είναι ανάμεσα στους παραγωγούς του "Death on the Nile") και στο "Murder on the Orient Express"

Η μουσική και οι στίχοι του κλασικού "Policy of Truth" των Depeche Mode δίνουν ιδανικά τον τόνο στο trailer.
"It's too late to change events
It's time to face the consequence
For delivering the proof
In the policy of truth"

Update: Στις αίθουσες αναμένεται 11 Φεβρουαρίου, αν δεν αλλάξει πάλι κάτι δραματικά

Επίσημο τρέιλερ, με την Γκαλ Γκαντότ να λάμπει: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos