Θα αποκτήσει η Αγκάθα Κρίστι το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν;

agatha cristie's cinematic universe
Δημοσίευση: 2 Ιαν. 2018, 16:24
Συντάκτης:

Ο Ηρακλής Πουαρό μπορεί να εξελιχθεί στον νέο Captain America, καθώς μετά την επιτυχία του «Εγκλήματος στο Οριάν Εξπρές», ο Κένεθ Μπράνα τρίβει τα κινηματογραφικό μουστάκια του από χαρά και αναπτύσσει την ιδέα ενός κινηματογραφικού σύμπαντος βασισμένου στο λογοτεχνικό σύμπαν της Αγκάθα Κρίστι.

Με το σίκουελ «Death On The Nile» να βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προετοιμασίας, ο Μπράνα μίλησε στο Associated Press για τη δημιουργία ενός… ACU (Agatha Christie Universe). Δήλωσε συγκεκριμένα ότι «υπάρχουν πολλές δυνατότητες, έτσι δεν είναι; Με 66 βιβλία, διηγήματα και θεατρικά έργα, η Αγκάθα Κρίστι – που συχνά βάζει χαρακτήρες από διάφορες δημιουργίες της να συναντιούνται με έναν πολύ φυσικό τρόπο – φαίνεται να διασκέδαζε με την ιδέα ενός σύμπαντος. Αισθάνεσαι ότι όντως υπάρχει ένα ολόκληρο σύμπαν στο έργο της – όπως και στην περίπτωση του Ντίκενς – με συγκεκριμένους χαρακτήρες που ζουν μέσα σε αυτό, το οποίο παρουσιάζει πολλές δυνατότητες.»

Πριν όμως σπεύσετε στο κοντινότερο βιβλιοπωλείο για να διαπιστώσετε αν ισχύουν τα λεγόμενά του και να προετοιμαστείτε για περισσότερη κινηματογραφική Αγκάθα Κρίστι, πρέπει να μάθετε ότι ο Μπράνα δεν έχει παρουσιάσει επίσημα την ιδέα του στην Fox Pictures, αν και πρόσθεσε ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Επίσης, το γεγονός της πρόσφατης, ιστορικής εξαγοράς της Fox από την Ντίσνεϋ, μπορεί να βάλει φρένο στη δημιουργία ενός νέου franchise, ειδικά όταν ο Ηρακλής Πουαρό δεν φαίνεται να έχει το blockbuster potential του «Star Wars» ή του σύμπαντος των ηρώων της Marvel. Η ιδέα του Μπράνα είναι πάντως αρκετά δελεαστική, οπότε αναμένουμε να δούμε εάν θα αρέσει και στους ιθύνοντες της Ντίσνεϋ.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 2 Ιαν. 2018, 16:24
Ενημέρωση: 2 Ιαν. 2018, 16:27
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άντε γεια, Δήμαρχε!

Άντε γεια, Δήμαρχε!

Σύνοψη: Το μακρινό 2005, στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, προβλήθηκε η κωμωδία “Aupa Etxebeste!”...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870