The Brothers Grimsby: "Μυθικός" Σάσα Μπάρον Κοέν - Nέο τρέιλερ

Δημοσίευση: 30 Οκτ. 2015, 21:50

Το 2015 "γέμισε" με ταινίες με σούπερ κατασκόπους και το 2016 θα ξεκινήσει με ακόμα μία τέτοια, αλλά με ένα... μικρό twist. Ο Μαρκ Στρονγκ ("Kingsman: The Secret Service", "Rocknrolla") είναι ένας υπερκατάσκοπος με έναν πολύ επικίνδυνο αδελφό. Τον χουλιγκάνο και ρεμάλι, Σάσα Μπάρον Κοέν.
Είχαμε γράψει πριν καιρό πως ο Κοέν θα έπαιζε και τους δύο ρόλους στο "The Brothers Grimsby", ωστόσο προτιμήθηκε ο Στρονγκ.

Σκηνοθετεί ο Λουίς Λετεριέ, με θητεία στα πετυχημένα "The Transporter", "Now You See Me", ιδανικός για δράση,  όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο trailer και μένει βέβαια ο Σάσα (δικό του το σενάριο μαζί με τον Φιλ Τζόνσον του "Wreck it Ralph") να φέρει το γέλιο.

Ήδη υπάρχουν διαμαρτυρίες από την πόλη του Grimsby, καθώς σκιαγραφεί έναν χαρακτήρα χούλιγκαν, κάτι που δύσκολα θα κάνει καλό στην τουριστική κίνηση. Το υπόλοιπο καστ είναι εντυπωσιακό με την Ρέμπελ Γουίλσον να υποδύεται το κορίτσι του Σάσα και μαζί της οι Πενέλοπε Κρουζ, Ιλα Φίσερ, Ιαν ΜακΣέιν. Πρεμιέρα στην Βρετανία στις 4 Μαρτίου.

Update 18/11/15: Οκ, δεν το χάνουμε με τίποτα. Νέο τρέιλερ με tattoo που θα μείνει στην ιστορία από τον Σάσα Μπάρον Κοέν και επιτέλους την Αγγλία στον τελικό του Μουντιάλ! 4 Μαρτίου 2016 η ταινία στα σινεμά. Αυτό μόνο.

Update 10/12/15: Μάλλον όμως το καλύτερο τρέιλερ το άφησε για την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ ο Σάσα Μπάρον Κοέν, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να προωθήσει το φιλμ και να παρουσιάσει το νέο -ξεκαρδιστικό- clip. Μόνο που το έκανε ντυμένος (και σπικάροντας) σαν Borat! Και φυσικά γέλασαν και τα τσιμέντα, καθώς, αφού εξήγησε τι σημαίνει στα καζάκικα το Κίμελ και το Τζίμι, στη συνέχει επιχείρησε να μποϊκοτάρει (...) την ταινία, με δώρο... αυτό που θα δείτε στο τέλος του clip! 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos