Berlinale 2020: Ποιος... μάτιασε το 70ο Φεστιβάλ Βερολίνου;

Δημοσίευση: 20 Φεβ. 2020, 18:48
Συντάκτης:

Από παντού δέχεται πλήγματα το 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, που από ότι φαίνεται δεν έχει καν ξεκινήσει καλά καλά, αλλά δεν μπορεί να ηρεμήσει, γιατί καθετί που συμβαίνει είναι επεισοδιακό. Το γραφείο τύπου δεν προλαβαίνει να βγάζει νέες δηλώσεις. Μία τα ναζιστικά τεκταινόμενα του Άλφρεντ Μπάουερ – με το βραβείο της Ασημένιας Άρκτου προς τιμήν του να έχει αποσυρθεί και μετονομαστεί με έναν επετειακό τίτλο -, μία οι ανακοινώσεις για τον κοροναϊό και οι ακυρώσεις Κινέζων επισκεπτών, τώρα ήρθε και η χθεσινοβραδινή επίθεση στην πόλη Hanau.

<a href="/synenteyxeis/mpil-nai-o-haraktirismos-emporiko-einai-mia-poly-omorfi-lexi/65348">Μπιλ Νάι: "Ο χαρακτηρισμός εμπορικο είναι μια πολύ όμορφη λέξη"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΜπιλ Νάι: "Ο χαρακτηρισμός εμπορικο είναι μια πολύ όμορφη λέξη"

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για το γεγονός στην Hanau και η σκέψη μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους. Όπως κάθε χρόνο, η Berlinale λαμβάνει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρχές. Αυτό συνεπάγεται έλεγχο στις αποσκευές και απαγόρευση εισόδου σε όλους τους χώρους του φεστιβάλ σε όσους έχουν μαζί τους μεγάλες αποσκευές. Έχουμε συνεχή ενημέρωση και βρισκόμαστε σε επιφυλακή για αναπροσαρμογή των μέτρων ασφαλείας αναλόγως την ανάγκη που μπορεί να προκύψει. Δεν μπορούμε να δώσουμε στη δημοσιότητα όμως περισσότερες πληροφορίες για να μην επηρεάσουμε την αποτελεσματικότητά τους. Ευελπιστούμε σε μία ειρηνική και κοσμοπολίτικη διεξαγωγή του φεστιβάλ».

Το 70ο Φεστιβάλ του Βερολίνου θα διεξαχθεί 20 Φεβρουαρίου με 1 Μαρτίου 2020, το MOVE IT θα βρεθεί εκεί με την πολυπληθέστερη αποστολή για ελληνικό μέσο και θα σας μεταφέρει για 10η συνεχή χρονιά όλα όσα θα συμβούν μέσα και έξω από τις αίθουσες της αγαπημένης μας ευρωπαϊκής πόλης, στο ειδικά διαμορφωμένο section μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos