Berlinale 19: Η Hanna κάνει πρεμιέρα και αφήνει υποσχέσεις

Δημοσίευση: 4 Φεβ. 2019, 18:22
Συντάκτης:

Η μόδα της μεταφοράς κινηματογραφικών ταινιών στην μικρή οθόνη δεν έχει τελειωμό. Η NBC Universal έχει αναλάβει την μεταφορά της ταινίας δράσης Hanna του Joe Wright με την Saoirse Ronan, τον Eric Bana και την Cate Blanchett. Το σενάριο της σειράς ανέλαβε να γράψει ο David Farr, σεναριογράφος και της ταινίας, αλλά και μερικών σειρών (το Night Manager για την οποία προτάθηκε για Emmy σεναρίου και δυστυχώς το άθλιο Troy: Fall of a City) και την σκηνοθεσία του πιλότου η Sarah Adina Smith (Legion, Room 104). Η ταινία αφορούσε ένα κορίτσι (Saoirse Ronan), που μεγάλωσε στα δάση της Φινλανδίας έχοντας πατέρα έναν πρώην πράκτορα της CIA (Eric Bana), που την εκπαίδευσε να γίνει εκτελεστής πηγαίνοντας ανά την Ευρώπη σε αποστολές. Πρόκειται για μια ταινία που δεν είχε ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία, με 65,3 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ωστόσο φαίνεται να ενδιέφερε την NBC Universal, η οποία σχεδιάζει και την μεταφορά της κλασικής πλέον ταινίας Out of Africa με την Meryl Streep και τον Robert Redford. Στην σειρά θα πρωταγωνιστούν η Esme Creed-Miles, κόρη της Samantha Morton, ως Hanna, ο Joel Kinnaman (The Killing, Altered Carbon) κάνοντας τον πατέρα της και η Mireille Enos (The Killing, World War Z).

<a href="/festival-verolino/m-city-hunts-murderer-enas-tromos-poy-sigokaiei/60032">"M – A City Hunts a Murderer": Ένας τρόμος που σιγοκαίει</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"M – A City Hunts a Murderer": Ένας τρόμος που σιγοκαίει

Η σειρά έκανε την πρεμιέρα της στις 3 Φεβρουαρίου στο Amazon Video (που θυμίζουμε ότι εκπέμπει και ελληνικούς δέκτες επίσημα) στο οποίο θα προβληθούν από τον Μάρτιο τα υπόλοιπα επεισόδια, ενώ τα δύο πρώτα επεισόδια θα προβληθούν στην φετινή Berlinale. Το πρώτο επεισόδιο ονομάζεται Δάσος και προφανώς ξεκινάει από τις απαρχές της ιστορίας, πριν ακόμα αρχίσει η φάση της εκτέλεσης αποστολών. Το πρώτο τρέιλερ προβλήθηκε στο Super Bowl, λίγο πριν την προβολή του πιλότου στην πλατφόρμα της Amazon, με σκοπό μαζί να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού για τα υπόλοιπα επεισόδια τα οποία σύνολο θα είναι 8 με 10, ακόμα δεν είναι βέβαιος ο αριθμός. Όλα θα στριμάρουν στο Amazon Prime. Από το πρώτο τρέιλερ φαίνεται πως η σειρά ακολουθεί τα βήματα της ταινίας, πηγαίνοντας όμως και κάποια βήματα παραπέρα, επεκτείνοντας και εμπλουτίζοντας την ιστορία. Οι πρώτες σκηνές είναι εντυπωσιακές και ελπίζουμε πως δεν θα διαψευστούν οι αρχικές θετικές εντυπώσεις. Περισσότερα από την ανταπόκρισή μας στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, όπου θα παρακολουθήσουμε τα δύο πρώτα επεισόδια και θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Το 69ο Φεστιβάλ του Βερολίνου θα διεξαχθεί 7-17 Φεβρουαρίου 2019, το MOVE IT θα βρεθεί εκεί, αυτόφωτο και αυτοχρηματοδοτούμενο, με την πολυπληθέστερη αποστολή για ελληνικό μέσο και θα σας μεταφέρει για 9η συνεχή χρονιά όλα όσα θα συμβούν μέσα και έξω από τις αίθουσες της αγαπημένης μας ευρωπαϊκής πόλης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos