Berlinale 17: Oλοκληρώθηκε η λίστα του Διαγωνιστικού

Δημοσίευση: 20 Ιαν. 2017, 21:51
Συντάκτης:

Το Φεστιβάλ του Βερολίνου ανακοίνωσε και τους τίτλους ταινιών που εκκρεμούσαν, ώστε να συμπληρωθεί η λίστα με τα φιλμ του επίσημου Διαγωνιστικού προγράμματος.

Ξεχωρίζουν η νέα σκηνοθετική δουλειά του Στάνλεϊ Τούτσι, "Final potrait" που αφορά τη ζωή του Ελβετού ζωγράφου και γλύπτη, Αλμπέρτο Τζιακομέτι (με τους Άρμι Χάμερ, Τζέφρι Ρας,Κλεμάνς Ποεσί, Σιλβί Τεστό στο καστ), αλλά και το "The midwife" του Μάρτιν Προβόστ (Seraphine, Violette) με την Κατρίν Ντενέβ, τον Ολιβιέ Γκουρμέ (Ο Υπουργός, Ο γιος) και την Κατρίν Φρο (Μαργκερίτ, Υψηλή μαγειρική), αμφότερα ωστόσο εκτός συναγωνισμού.

Συνολικά 18 ταινίες (θα διεκδικήσουν τα βραβεία (ξεχωρίζουν τα νέα φιλμ των Άκι Καουρισμάκι, Σάλι Πότερ, Ανιέσκα Χόλαντ, Όρεν Μόβερμαν), ενώ 6 ακόμη θα προβληθούν εκτός συναγωνισμού. Αναλυτικές πηροφορίες για το Διαγωνιστικό της φετινής Berlinale μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

Νέες ταινίες ανακοινώθηκαν όσον αφορά και στο κομμάτι Berlinale Special. Πρόκειται για το "The lost city of Z" του Τζέιμς Γκρέι (We own the night, Two lovers, The immigrant) με τους Τσάρλι Χάναμ, Σιένα Μίλερ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τομ Χόλαντ), το "Maudie" της Έιλινγκ Ουόλς με Ίθαν Χοκ, Σάλι Χόκινς, Γκάμπριελ Ρόουζ και το ντοκιμαντέρ "The trial: The state of Russia vs Oleg Sentsov" για την αληθινή ιστορία της δίκης του Ρώσου σκηνοθέτη Όλεγκ Σέντσοβ που κατηγορήθηκε ψευδώς για τρομοκρατία. Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο section θα προβληθούν και τα "Trainspotting 2" & "Logan", ενώ την λίστα με τα συνολικά φιλμ μπορείτε να την αναζητήσετε εδώ. 

Tέλος, δόθηκαν στην δημοσιότητα και οι έξι πρεμιέρες τηλεοπτικών, εκ των οποίων θα προβληθουν τα δύο πρώτα επεισόδια στο Haus der Berliner Festspiele. Μεταξύ άλλων, το "Patriot" με δημιουργό τον Στιβ Κόνραντ, σεναριογράφο των "The secret life of Walter Mitty" & "The pursuit of happyness" (θα προβληθεί από το Amazon), αλλά και το "SS-GB" του BBC One από τον Φίλιπ Κάντελμπατς με Κέιτ Μπότσγουορθ, Σαμ Ράιλι, Λαρς Έιντιγκερ, Τζέμις Κόσμο. Όλα τα τηλεοπτικά που ανακοινώθηκαν, εδώ.

Πρώτη δημοσίευση: 20 Ιαν. 2017, 21:51
Ενημέρωση: 20 Ιαν. 2017, 21:51
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos