Θεσσαλονίκη 15: "600 miles" - REVIEW

Δημοσίευση: 7 Νοε. 2015, 21:07
Συντάκτης:

Ο Τιμ Ροθ είναι σε καλό φεγγάρι αυτή την περίοδο: πρωταγωνίστησε στο Selma, ενώ θα τον δούμε και στο Ηateful Eight του Κουέντιν Ταραντίνο, αλλά και στο "Mr. Right" του Πάκο Καμπέθας, πλάι στην Άννα Κέντρικ και τον Σαμ Ρόκγουελ.

Στο ενδιάμεσο έπαιξε στο 600 Millas, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Βερολίνο και προβλήθηκε σήμερα στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης. Ένα αφόρητο, ασύνδετο, ΑΡΓΟ και επιτηδευμένα στιλιζαρισμένο road movie/ γκανγκστερόδραμα για ένα κλαψιάρη Μεξικανό πιτσιρικά ο οποίος μαζί με τον κάγκουρα ξαδερφό του συνεισφέρουν στην οικογενειακή επιχείρηση(λαθρεμπόριο όπλων από την Αριζόνα στο Μεξικό), ενώ ο Τιμ Ροθ είναι ο μπάτσος που είναι στη μέση (Mr Orange κανείς;).

Τα 85 λεπτά (που έμοιαζαν αιώνες) της ταινίας  περιλαμβάνουν ένα κακοπλεγμένο Σύνδρομο της Στοκχόλμης, την αποτυχημένη απόπειρα του Μεξικανού Άρνι να γίνει -από φοβισμένο ελαφάκι που θέλει να μπει στο παιχνίδι- ένας badass ολκής και κάμποσες σκηνές εκτός τόπου και χρόνου γραφικής βίας. Ο Ροθ είναι μεστός και κουλ όπως συνήθως, αλλά σε ένα στόρι με περισσότερες τρύπες από ελβετικό τυρί ούτε αυτός αρκεί δυστυχώς. 

3 / 10

Προβάλλεται: Κυριακή 8/11, Φρίντα Λιάππα, 18.00

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos