Πρεμιέρα για την "Τελευταία φάρσα" του Βασίλη Ραϊση στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 1 Νοε. 2013, 00:30

 

Στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της και η "Τελευταία Φάρσα" του Βασίλη Ραϊση.

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Ραΐση ήταν το «Τελευταίο Τραγούδι του Ελβις» και κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Digital Wave του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2009, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε δωρεάν στο διαδίκτυο.

Το σενάριο της «Τελευταίας Φάρσας» είναι γραμμένο από τον ίδιο (βραβευμένο στην Θεσσαλονίκη για την "Διόρθωση" του Θάνου Αναστόπουλο) και τον Γαβριήλ Ευσταθίου και αφηγείται την ιστορία τεσσάρων νέων επιστημόνων που έχουν ένα περίεργο «χόμπι». Κάνουν φάρσες αποκαλύπτοντας το ψέμα πάνω στο οποίο χτίζουν καριέρες μέντιουμ, πνευματιστές κλπ. Ένας από αυτούς μπαίνει στην ομάδα ενός ψευδο-θεραπευτή ώστε να αποκαλύψει ότι είναι απατεώνας, μόνο που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμεναν.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Νικόλας Πιπεράς, Μαρίνα Καλογήρου, Νίκος Μοναστηριώτης, Γιώτα Αργυροπούλου, Μιχάλης Καλιότσος, Ανδρέας Μαριαννός, Γιώργος Μπινιάρης, Λυδία Τρύφωνα, Φώτης Θωμαΐδης, Δρόσος Σκότης. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Προβάλλεται την Πέμπτη 07/11/13 στις 19:30 στην Αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη και το Σάββατο 09/11/13 στις 17:00 στην Αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos