Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Θανάσης Βέγγος!

Published: 19 Jul 2018, 15:11

Αν έχετε όρεξη για κάτι διαφορετικό, έχουμε μια πολύ καλή πρόταση. Αυτή τη φορά πήγαμε στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Θανάσης Βέγγος» στην Αγία Παρασκευή.

Το καλά κρυμμένο μυστικό της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στο δάσος. Ναι, δεν υπερβάλλουμε καθόλου. Μακριά από τη ζέστη και τη φασαρία των δρόμων εκεί εκτός από την ταινία που θα απολαύσετε θα βρεθείτε σε ένα καταπράσινο και δροσερό περιβάλλον.

Ο χώρος είναι μεγάλος με αρκετές θέσεις. Αφού επιλέξετε τη θέση σας, κάντε μια βόλτα στην καντίνα – φτιαγμένη από ξύλο και ξεπροβάλλοντας σαν άλλο ορεινό καταφύγιο – και θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ποτών και φαγητών.

Τα θερινά σινεμά, έχουν τη δική τους κουλτούρα, αυτήν της καλοκαιρινής συνάντησης με μυρωδιά από αγιόκλημα και γιασεμί. Είναι σφιχτά δεμένα με τα ελληνικά καλοκαίρια, τα δροσερά βράδια, με εικόνες, γεύσεις, μυρωδιές, παρέες, αναμνήσεις.

Αν λοιπόν βρίσκεστε ακόμα στην Αθήνα και θέλετε να ξεφύγετε από τη βοή της πόλης και από την καθημερινότητα, κάντε μια βόλτα ως εκεί. Πραγματικά αξίζει.

Πάρκο Στ. Κώτσης, Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1, Αγ. Παρασκευή. Τηλ.: 2106016626, 2106002223. Είσοδος δωρεάν,

Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos