Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Παναθήναια!

move it θερινα σινεμα παναθηναια
Published: 21 Jun 2018, 17:19
Συντάκτης:

Σε μια Αθήνα γεμάτη βοή, που βράζει τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχουν οάσεις που σου επιτρέπουν μικρά αλλά ουσιώδη διαλείμματα από την καθημερινότητα, που σου δίνουν κουράγιο μέχρι να φτάσουν οι πολυπόθητες μέρες των διακοπών. Μια τέτοια όαση είναι και το Cine Παναθήναια που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, επάνω στην οδό Μαυρομιχάλη, και μετράει 20 χρόνια λειτουργίας υπό την παρούσα διεύθυνση.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης περνάμε την πόρτα του και το σκηνικό θυμίζει πραγματικά όαση. Ένας χώρος γεμάτος πράσινο, καταμεσής των πολυκατοικιών, με τη γνώριμη μυρωδιά του popcorn να σε καλωσορίζει. Ακόμα και στην βραδινή προβολή ο κόσμος έχει σπεύσει να παρακολουθήσει το έργο που προβάλλεται (το Cine Παναθήναια ως μέλος του ομίλου Europa Cinema φιλοξενεί πληθώρα ταινιών του ευρωπαϊκού κινηματογράφου αλλά και τις μεγαλύτερες επιτυχίες).  Με τη φασαρία της πόλης σχεδόν εξαφανισμένη, ξεχνά πως βρίσκεται στο κέντρο της και για τις δύο ώρες που διαρκεί η ταινία αφήνεται στην μαγεία της και ταξιδεύει μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας.

Η διαμόρφωση του χώρου είναι πραγματικά εξαιρετική καθώς όπου και να κάτσεις βλέπεις πεντακάθαρα την οθόνη, ενώ μπορείς παράλληλα να θαυμάσεις το υπέροχο σκηνικό. Το πλήρως εξοπλισμένο μπαρ θα ικανοποιήσει κάθε θεατή με πληθώρα σνακ, αναψυκτικών και ποτών για κάθε γούστο.

Το Cine Παναθήναια (το οποίο διεξάγει επίσης βραδιες stand-up comedy, αλλά και θεατρικές παραστάσεις), μας περιμένει κάθε βράδυ, έτοιμο όχι μόνο να μας προσφέρει μια από τις ωραιότερες εμπειρίες  που χαρακτηρίζουν το αθηναϊκό καλοκαίρι, αλλά και ένα σύντομο διάλειμμα, μια ανάσα διακοπών, μέσα στην καρδιά του κέντρου. 

Μαυρομιχάλη 165, Αμπελόκηποι. Τηλ.: 2106425714. Εισιτήρια: € 7,00, κάθε Δευτ. τα δύο άτομα € 8,00. Τρ., Τετ. € 5,00, φοιτ. & άνω των 65 € 6,00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο