Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Κοράλλι!

Published: 3 Aug 2018, 16:39
Συντάκτης:

Η Σαρωνίδα είναι μία παραθεριστική κοινότητα της Νοτιοανατολικής αττικής, η οποία είναι οικοδομημένη στις ακτές του Σαρωνικού κόλπου, και γείτονές της είναι η Ανάβυσσος και το Λαγονήσι. Είναι πολύ πιθανό να έχετε βρεθεί εδώ κοντά για ένα μπάνιο στη θάλασσα, αλλά άλλος ένα λόγος για να επισκεφθείτε το μέρος είναι το θερινό σινεμά Κοράλλι. Το Κοράλλι βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Σαρωνίδας, αλλά λίγους δρόμους πιο πάνω, έτσι ώστε ο θεατής να απολαμβάνει την ταινία του χωρίς εξωτερικούς θορύβους.

Σάββατο βράδυ βρεθήκαμε να στεκόμαστε στην είσοδο του θερινού και να θαυμάζουμε το πεύκο το οποίο βρίσκεται καταμεσής του όμορφου χώρου αναμονής, το οποίο πλαισιώνεται από βασιλικούς. Στα δεξιά μας κάτω από τις αφίσες των ταινιών, παρατηρούμε περισσότερους βασιλικούς, τριανταφυλλιές και αλόη. Όλος ο εξωτερικός χώρος του σινεμά είναι όμορφος, με μία μεγάλη ξύλινη πέργκολα επενδυμένη με λευκό πανί να στέκει στην οροφή του. Όταν εισήλθαμε στον χώρο του θερινού ήρθαμε αντιμέτωποι με έναν κατάφυτο χώρο, ενώ θαυμάζαμε το βαθύ πράσσινο των φυτών. Για την ακρίβεια, το θερινό φαίνεται σαν να μην έχει τοίχους, ή καλύτερα, ο τρόπος που τα καταπράσσινα φυτά πλαισιώνουν το θερινό θυμίζει κάτι από τον λαβύρινθο του “The Shinning,” αλλά προφανώς με ένα θετικό πρόσημο: είναι απλά ονειρικό.

Ο χώρος φιλοξενεί κάτι λιγότερο από 300 καθίσματα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και τα κλασσικά τραπεζάκια καφενείου. Η μυρωδιά λουλουδιών, μπλέκεται με την μυρωδιά από το φιδάκι που καίγεται και την μυρωδιά φρέσκων ποπ-κορν. Το κυλικείο στο πίσω μέρος του θερινού προσφέρει τσιπς, ποπ-κορν, νάτσος, αλλά και για τσιπς ολικής αλέσεως για αυτούς που προσέχουν τη γραμμή τους. Ο επισκέπτης μπορεί εναλλακτικά να παραγγείλει ένα χοτ-ντογκ ή τόστ. Υπάρχει σωρεία αναψυκτικών Λούξ, αλλά και γρανίτες, ενώ αν κανείς προτιμήσει κάτι πιο δυνατό, μπορεί να επιλέξει ένα ποτό από το μπαρ, μπύρα (ξεχωρίσαμε την Φιξ dark, και την Corona), ή κρασί.

Αναφορικά με την οπτικοακουστική εμπειρία, μείναμε περισσότερο από ευχαριστημένοι, καθώς το θερινό Κοράλλι προσφέρει στον θεατή προβολές υψηλής ποιότητας, με διαυγή ευκρίνεια και καμπάνα ήχο. Να σημειώσουμε πως ακόμα και αν πήγαμε στην δεύτερη προβολή, το θερινό δεν είχε χαμηλωμένο τον ήχο, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε και την ταινία μας, αλλά και τις διασκευές Guns N’ Roses που έπαιζε κατά τη διάρκεια του διαλλείματος.

Το θερινό Κοράλλι σας περιμένει με τις πόρτες του ανοιχτές και με περίσσια χαρά θα σας εξυπηρετήσει. Αν είστε από αυτούς τους ανθρώπους που αναζητούν με χαρά την απόδραση από το κέντρο της Αθήνας σε κάτι πιο «καλοκαιρινό,» τότε το θερινό Κοράλλι είναι αυτό που ψάχνετε!

Πρώτη δημοσίευση: 3 Aug 2018, 16:39
Ενημέρωση: 3 Aug 2018, 16:39
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos