Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Κήπος!

Published: 15 Jun 2018, 15:52
Συντάκτης:

Καθώς κατευθυνόμασταν στο θερινό σινεμά «Κήπος» στο Μοσχάτο ποτέ δεν περιμέναμε ότι στην πολυσύχναστη πλατεία Μεταμορφώσεως με τις καφετέριες και τα παιδιά που παίζουν στα σκαλιά της εκκλησίας θα μπορούσαμε ποτέ να βρούμε μια ψυχαγωγική όαση. Και να όμως που στα επόμενα βήματά μας η –όλο μάρμαρο- είσοδος του σινεμά μας περίμενε ορθάνοιχτη.

Όπως κάθε θερινό σινεμά που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο «Κήπος» έχει διαμορφώσει από το 1995 που λειτουργεί ως δημοτικός κινηματογράφος, ένα περιβάλλον γεμάτο πρασινάδα και δροσιά. Με τα απαραίτητα τραπεζάκια και το καλά εξοπλισμένο μπαρ, το ταπεινό προφίλ του σινεμά «Κήπος» δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους τους λάτρεις της μεγάλης οθόνης, προσφέροντας χωρίς περιττά στοιχεία αυτό που πάντα έχει πραγματικά σημασία: η προβολή της ταινίας.

Για εμάς το “The Post” του Σπίλμπεργκ ήρθε και έδεσε με τον χώρο και παρόλα τα ήπια ηχητικά της ταινίας, ο στερεοφωνικός ήχος έφτανε μέχρι τις πίσω θέσεις μας τις οποίες στρατηγικά επιλέξαμε για να επισκεπτόμαστε συχνά το μπαρ που διαθέτει πίτσες, hot dog και σουβλάκια μεταξύ άλλων (ο ανεφοδιασμός στο διάλειμμα δεν αρκεί!). Η συγκεκριμένη επιλογή βέβαια ούτε που μας στοίχισε σε θέαση αφού η μεγάλη οθόνη που υψώνεται μπροστά μας απέδωσε υψηλή ευκρίνεια ακόμα και στα “σκοτεινά” σημεία της ταινίας τα οποία είναι αρκετά.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα καλοκαιρινό βράδυ; Οι δύο ώρες πέρασαν απνευστί και ο θόρυβος της πλατείας κατά την έξοδο, μας μεταφέρει βίαια στην πραγματικότητα μέχρι την επόμενη στάση του αφιερώματός μας. 

Θερμοπυλών 49 & Κνωσού, Μοσχάτο. Τηλ.: 2104810790. Εισιτήρια: € 6,00. Φοιτ. € 5,00. Κάθε Τετ. € 4,00. Online αγορά εισιτηρίων στο www. summercinemas.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos