Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Ελληνίς!

Published: 19 Aug 2018, 13:49
Συντάκτης:

Το Ελληνίς Cinemax, η ωραία Ελληνίδα των Αμπελοκήπων, προσκαλεί τους θεατές για μία ακόμα χρονιά, να απολαύσουν και να ζήσουν την κινηματογραφική εμπειρία στον χώρο της. Το Ελληνίς, της οικογένειας των Cinemax (μαζί με το Αελλώ, την Νιρβάνα, την Ηλέκτρα, τα Χρόνια Της Αθωότητας, το Κοράλλι) αποτελεί ένα κινηματογραφικό στολίδι για την πολυσύχναστη και γεμάτη χειμερινά και θερινά σινεμά περιοχή των Αμπελοκήπων.

Κοντά στο μετρό «Αμπελόκηποι», πάνω στην λεωφόρο Κηφισίας, καταφέρνει να ξεχωρίζει και να υπόσχεται μία πλούσια καλοκαιρινή απόλαυση. Με σχεδόν 60 χρόνια λειτουργίας (από το 1960, όπως αναφέρει και η επιγραφή πάνω από το κυλικείο), τίποτα δεν προδίδει την ηλικία της Ελληνίδος, αφού είναι πολύ ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο, χάρη σε πρόσφατες ανακαινίσεις. Με αναπαυτικές καρέκλες και πολλά τραπεζάκια που αρκούν για να εξυπηρετήσουν τους περισσότερους, αλλά και πολύ αναπαυτικούς καναπέδες στο πίσω μέρος, που είναι  μάλιστα σε στεγασμένο χώρο, αν τυχόν ξεσπάσει και καμιά καλοκαιρινή βροχή, αποτελεί έναν από τους καλύτερους χώρους για να περάσει κάποιος το βράδυ του.

Είναι τόσο ευρύχωρο που τίποτα δεν μπορεί να σε κλείσει, και να σε κάνει να αισθανθείς ότι είσαι στους Αμπελόκηπους. Κατάφυτο εκατέρωθεν των καθισμάτων, δημιουργεί μία ωραία, χαλαρωτική διάθεση, και μία ανάσα δροσιάς μέσα σε μία τόσο κεντρική περιοχή της Αθήνας. Το κυλικείο δεν μπορεί να αφήσει κανέναν απογοητευμένο, ούτε και εμάς άλλωστε, αντιθέτως μία επίσκεψη σε αυτό πριν αρχίσει η ταινία ή στο διάλειμμα, είναι τουλάχιστον ενδεδειγμένη. Από πλευράς ταινιών, διαθέτει μία ποικιλία, από σινεφίλ (όπως το «Σινεμά ο Παράδεισος», που απολαύσαμε σε επανέκδοση για μία ακόμα φορά), μέχρι πιο mainstream επιλογές.

Ό,τι όμως και να αποφασίσετε να δείτε, αξίζει τον κόπο μία επίσκεψη στο Ελληνίς Cinemax, με την πολύ καλή οπτικοακουστική εμπειρία, το πανέμορφο κλίμα που δημιουργείται και τους πολύ εξυπηρετικούς ανθρώπους που σαν άλλοι Αλφρέντο, δουλεύουν με χαρά και διάθεση.

Λεωφ. Κηφισίας 29, Αμπελόκηποι Τηλ.: 2106464009. Εισιτήρια: 8 ευρώ, 6,5 ευρώ (μειωμένο), κάθε Τετάρτη στα δύο εισιτήρια το ένα δώρο

Πρώτη δημοσίευση: 19 Aug 2018, 13:49
Ενημέρωση: 19 Aug 2018, 13:49
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos