Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Αελλώ!

Δημοσίευση: 22 Ιουλίου 2018, 14:04
Συντάκτης:

Τα θερινά σινεμά είναι κάτι που υπάρχει σε αφθονία στην Αθήνα. Αυτό ήταν κάτι που το ήξερα, επισκεπτόμενη όμως νέες αίθουσες συνειδητοποίησα ότι αυτή η φράση είναι ελλιπής. Τα πανέμορφα θερινά σινεμά είναι κάτι που υπάρχει σε αφθονία στην Αθήνα.

Αυτό με βοήθησε να συνειδητοποιήσω η επίσκεψη μας στην ταράτσα του Αελλώ Cinema.

Απόγευμα Πέμπτης και ανεβαίνουμε στην ταράτσα του σινεμά που βρίσκεται επί της Πατησίων και ομολογώ πως δεν γνώριζα πως λειτουργεί και ως θερινό. Η αίθουσα κατάμεστη από κόσμο, που εν μέρει οφείλεται στην πρεμιέρα μιας από τις πιο καλοκαιρινές ταινίες της χρονιάς που μοιάζει φτιαγμένη για να προβληθεί σε θερινό και εν μέρει στο γεγονός πως Tετάρτες και Πέμπτες το Αελλώ έχει προσφορά στην αγορά των εισιτηρίων 1+1.

Διαλέγουμε κρύα αναψυκτικά και νόστιμα ποπ κορν από το γεμάτο ποικιλία κυλικείο που βρίσκεται στον όροφο και παίρνουμε τις θέσεις μας μέσα στην όμορφη ταράτσα που είναι περιτριγυρισμένη από λουλούδια και φυτά. Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε μια από τις πιο καλοκαιρινές βραδιές κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό.

Φεύγοντας το βράδυ από την αίθουσα συνειδητοποιώ πως μπορεί να μην είμαι σε ένα όμορφο νησί όπως αυτό της ταινίας αλλά η θέση μου δεν είναι και τόσο δυσχερής. Η Αθήνα είναι έτοιμη να παρηγορήσει τους όσους από εμάς έχουν μείνει ακόμα εδώ με θερινά σινεμά που ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες τους και μας προσκαλούν να θυμηθούμε πόσο ωραίο είναι το καλοκαίρι ακόμα και στην πόλη.   

Πατησίων 140. Τηλ.: 2108259974-5. Εισιτήρια: € 7,50. Παιδ. € 5,00. Φοιτ., άνεργοι & άνω των 65 € 6,00. 3D προβολές: € 9,50, παιδ.-φοιτ. € 8,00. Κάθε Τετ. & Πέμ. δύο άτομα με ένα εισιτήριο. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
38156
Spentzos
8900
Spentzos
8809
Summer
2854
BONEYARD | ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΙ ΦΟΝΟΙ, από την Spentzos BONEYARD | ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΙ ΦΟΝΟΙ, από την Spentzos