Τζέραρντ Μπάτλερ, Αιγύπτιος "Μονομάχος"; Απογοητευτικό τρέιλερ...

Published: 11 Jun 2014, 17:34
Συντάκτης:

Πριν αρκετούς μήνες σας είχαμε γράψει για τη νέα σκηνοθετική δουλειά του Άλεξ Πρόγιας, πέντε χρόνια μετά το υποτιμημένο "Knowing".

Πρόκειται για το "Gods of Egypt", μια φαντασμαγορική περιπέτεια εποχής με Φαραώ στην Αίγυπτο. Ο Τζέραρντ Μπάτλερ θα υποδυθεί τον Θεό Σετ, Θεό των καταιγίδων της ερήμου, αλλά και των ταξιδιωτών θεότητα και κακός αδερφός του Οσίρι, βίαιος και άγριος!

Ο Τζέιμι Λάνιστερ του Game Of Thrones, Νικολάι Κόστερ Βαλντάου θα παίξει τον Horus, γιο της Όσιρις και βασιλιά των Ουρανών, ο οποίο συμμαχεί με έναν κοινό κλέφτη για να εκδικηθεί τον άδικο χαμό του πατέρα του, Ρα.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες φωτό που διέρρευσαν από τα γυρίσματα στο Σίδνεϊ, με τον 45χρονο Σκωτσέζο σε στολή εποχής, τρέμε Ράσελ Κρόου, "Μονομάχε"!

Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε και την πανέμορφη Γαλλίδα Ελοντί Γιούνγκ, που υποδύεται την Αιγύπτια θεότητα, Χάθορ.

Αναμένουμε το πρώτο τρέιλερ.

Update 17/11/15: Το τρέιλερ είναι εδώ και λίγες ώρες online και δυστυχώς δείχνει τραγικό. Με αστεία παραμόρφωση στην φωνή του Μπάτλερ που προκαλεί πνιχτά χαχανητά, πομπώδη εφέ με δράκους, τέρατα και δαίμονες, τον Νικολάι Κόστερ Βαλντάου να τρώει συνεχώς ξύλο και να μην εννοεί να τα παρατήσει, άτακτα εριμμένα wannabe μοιραία θηλυκά, το -ούτως η άλλως άνοστο- Μπράντον Τουέιτς με απερίγραπτο μαλλί και άλλα πολλά. Είναι σίγουρο ότι το έχει σκηνοθετήσει ο Άλεξ Πρόγιας;

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos