Too good to be true: η επόμενη ταινία του Γούντι Άλεν στην Ελλάδα...

Published: 8 Jan 2014, 00:27

Έντονη φήμη κυκλοφορεί αναπαραγόμενη σε διάφορα ελληνικά σάιτ σχετικά με φερόμενη αποκάλυψη του www.greekhollywoodreporter.com (ιστοσελίδα με κινηματογραφικά νέα που αφορούν άμεσα ή έμμεσα την Ελλάδα), πως η επόμενη ταινία του Γούντι Άλεν θα αφορά την Ελλάδα και θα γυριστεί στην Αθήνα.

Αν και δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε το original άρθρο, το φερόμενο ως ρεπορτάζ θέλει τον 79χρονο Αμερικανό δημιουργό να σκηνοθετεί το "Athens by night" με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ και Πενέλοπε Κρουζ, με την ταινία να προορίζεται για έξοδο στους κινηματογράφους στα τέλη του 2014.

Κάπως δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο βέβαια, δεδομένου πως λίγους μήνες πριν, τέλη Ιουλίου 2014, έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της επόμενης ταινίας του Γούντι Άλεν, "Magic in the moonlight", με Έμμα Στόουν, Κόλιν Φερθ.

Όπως και νά'χει, θα παρακολουθήσουμε τις όποιες εξελίξεις και σε περίπτωση που το 1/1000 αποδειχθεί αληθινό και όχι ευσεβής πόθος, θα σας ενημερώσουμε asap. 

Α.Κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos