Στα σκαριά miniseries για το "Τραμπ vs Κλίντον"

Published: 21 Feb 2017, 22:27
Συντάκτης:

Η προεδρία του Donald Trump έχει ως τώρα συγκριθεί με δυστοπικά έργα της λογοτεχνίας και του κινηματογράφου. Ώρα να παρουσιαστεί και στη μικρή οθόνη! Συγκεκριμένα, οι αμερικάνικες προεδρικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου θα αποτελέσουν το θέμα τηλεοπτικής μίνι-σειράς, σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter.

Στην θέση του σεναριογράφου φέρεται να είναι ο Mark Boal (Zero Dark Thirty, Oscar Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου για το The Hurt Locker) και στου παραγωγού η Megan Ellison (Her, The Master, Zero Dark Thirty). Μια ομάδα ερευνητικών δημοσιογράφων δημιουργείται επίσης για τις ανάγκες του project, το οποίο δεν έχει κάποιο τίτλο, έστω και προσωρινό, μέχρι στιγμής, ούτε ημερομηνία προβολής, ενώ δεν έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα κάποιου μεγάλου καναλιού ή streaming service.

Το θρίλερ των αμερικάνικων εκλογών που οδήγησαν στην προεδρία του Donald Trump είναι πρώτης τάξεως υλικό για σειρά ή ταινία. Έτσι, είναι απίθανο αυτή να είναι η μόνη μεταφορά τους στο πανί ή την οθόνη. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, όσο περνάει ο καιρός ο Trump θα συνεχίσει να δίνει έμπνευση σε σεναριογράφους, καθώς μοιάζει όλο και περισσότερο βγαλμένος από το σύμπαν ακόμα και των πιο ευφάνταστων δημιουργών!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos