Ρεκόρ ακροαματικότητας το season finale της 4ης σεζόν για το "Walking Dead"

Published: 31 Mar 2014, 23:27

Έσπασε κάθε ρεκόρ το "season finale" επεισόδιο για την 4η σεζόν του "Walking Dead", καθώς το παρακολούθησαν 15,7 εκατομμύρια τηλεθεατές, 26% περισσότεροι σε σχέση με το φινάλε της 3ης σεζόν (12,4) και νούμερο που αποτελεί το τρίτο υψηλότερο στην ιστορία της σειράς, με το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν (16,1 εκατ.) και το πρώτο επεισόδιο της mid season (15,8) να το ξεπερνούν.

Προσθέστε και τα 1,1 εκατ. tweets από περίπου 380.000 μοναδικούς χρήστες την βραδιά της προβολής του και θα αντιληφθείτε τον ντόρο δημοφιλίας που απολαμβάνει φέτος η σειρά, με τον αριθμό των τηλεθεατών (και μετέπειτα σε dvd) να αυξάνει συνεχώς από χρονιά σε χρονιά!

Άξιζε όλη αυτή φάση για το τελευταίο επεισόδιο; (Πιθανά spoilers!) Όχι ακριβώς.

Όλος αυτός ο κατακερματισμός της δράσης που ακολούθησε την διάλυση της φυλακής που είχαν σαν καταφύγιο οι πρωταγωνιστές στην μέση της 4ης σεζόν, δημιούργησε μια ανισομέρεια στην εξέλιξη της δράσης με άνισα επεισόδια (κάποια εξαιρετικά, κάποια πολύ βαρετά).

Προφανές ήταν και το φινάλε, εδώ και αρκετές εβδομάδες, καθώς άπαντες προσπαθούσαν να πλησιάσουν στον τερματικό σταθμό για να βρουν νέους ανθρώπους. Το τελευταίο επεισόδιο, αν εξαιρεθεί η πολύ δυνατή σκηνή της συμπλοκής στην μέση του, συνολικά μάλλον απογοητεύει, καθώς αποτελεί περισσότερο εισαγωγή στον 5ο κύκλο, παρά φινάλε με την έννοια της κορύφωσης και πλέον δημιουργεί νέα δεδομένα.

Οι κάτοικοι του Τερματικού δεν προσδιορίζονται προς το παρόν, αλλά τα σενάρια τους παρουσιάζουν σαν τους "Hunters", οι οποίοι για να επιβιώσουν έχουν γίνει κανίβαλοι. Ο αρχηγός τους πολυ΄θα θέλαμε να δείχνει τρομακτικός όπως ο "Governor", αλλά από τα ολίγα που είδαμε, δε είμαστε και πολύ αισιόδοξοι. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές, επίσης δεν μάθαμε αν έφτασαν στον Τερματικό ή όχι.

Αναμένουμε να δούμε πως θα συμβιώσουν ο Ρικ και ο Ντάριλ με τον Έιμπρααμ και τον Γιουτζίν, οι οποίοι αποτελούν τις νέες ανδρικές προσθήκες, ενώ φυσικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα δύο νέα κορίτσια του καστ, η Αλάνα Μάστερσον/Tara (πρώτη φωτό) και η Kριστιάν Σεράτος/Rosita (δεύτερη φωτό).

Γενικά η φάση είναι "ο άνθρωπος μπορεί να γίνει το χειρότερο τέρας απ'όλα τα ζόμπι του κόσμου" και προβλέπουμε -δυστυχώς- πιο λιγότερα ζόμπια από ποτέ στον 5ο κύκλο...

Α.Κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos