Πώς να βγάλετε λεφτά πουλώντας ναρκωτικά...

Published: 28 Aug 2012, 15:54

Όχι, δε θα σας το αναλύσουμε εδώ, αλλά ένα νέο ντοκιμαντέρ με τον τίτλο "How to Make Money Selling Drugs" από τον πρωτοεμφανιζόμενο Μάθιου Κουκ υπόσχεται να σας δείξει.

Στις υποβαθμισμένες μετα-βιομηχανικές αστικές ζούγκλες των ΗΠΑ το εμπόριο ναρκωτικών είναι πλέον η μόνη πηγή εργασίας για χιλιάδες ανειδίκευτους φτωχούς και όχι μόνον καθώς η ριψοκίνδυνη παρανομία επιβραβεύεται με ανέλπιστα πλούτη.

Το ντοκιμαντέρ περιγράφει τη διαδικασία - σαν βίντεοπαιχνίδι με πίστες - επαγγελματικής ανέλιξης στο συγκεκριμένο χώρο συνδυάζοντας αληθινά ρεπορτάζ, αναφορές στην ποπ κουλτούρα και μαρτυρίες αληθινών εγκληματιών, όλα σε ένα σατιρικό πακέτο και στη συσκευασία εκπαιδευτικού φιλμ.

Το φιλμ επανεξετάζει τις έως τώρα αποτυχημένες πολιτικές καταπολέμησης του ναρκεμπορίου ενώ στη διάρκειά του εμφανίζονται ράπερς όπως ο Κέρτις Τζάκσον aka 50 Cent και ο Εminem (φωτο), αλλά και άλλες διασημότητες όπως oi ηθοποιοί Σούζαν Σάραντον και Γούντι Χάρελσον.

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στο προσεχές φεστιβάλ του Τορόντο ενώ εσείς μπορείτε να πάρετε μια γεύση (...) από το στυλιζαρισμένο trailer.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos