Oι σταρ που θα πατήσουν κόκκινο χαλί στις Κάννες. Περιμέναμε περισσότερα...

Published: 24 Apr 2012, 04:00

Αν δεν δώσουν το παρόν και ορισμένοι από τους πιο λαμπερούς σταρ της υφηλίου στο πιο λαμπερό κινηματογραφικό Φεστιβάλ της, ποιοί θα εμφανιστούν, δευτεράντζες;

Στο 65ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο αρχίζει στις 16 Μαΐου αναμένεται να εμφανιστούν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, καθώς η ταινία «Killing Them Softly» στην οποία πρωταγωνιστεί ο 49χρονος ηθοποιός συμμετέχει στο διαγωνιστικό πρόγραμμα. Γνωστοί και μη εξαιρετέοι φυσικά ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κρίστεν Στιούαρτ, οι οποίοι συμμετέχουν στα διαγωνιζόμενα «Cosmopolis» και «On the Road» αντίστοιχα.

Επίσης, αναμένονται η Νικόλ Κίντμαν, ο Ζακ Έφρον και ο Μάθιου Μακόναχι που συμπρωταγωνιστούν στο «The Paperboy» του Λι Ντάνιελς, η Μαριόν Κοτιγιάρ, η Κίρστεν Ντανστ, η Κάιλι Μινόγκ και ο Βίγκο Μόρτενσεν.

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε περισσότερα: Πιτ, Τζολί, Πάτινσον βρέθηκαν και στο (εναλλακτικό υποτίθεται) Βερολίνο στην αρχή του χρόνου, το οποίο είχε επίσης και Μέριλ Στριπ, Κλάιβ Όουεν, Κρίστιαν Μπέιλ, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Σάλμα Χάγιεκ κλπ.

Αλλά για την θεϊκή Μαριόν Κοτιγιάρ, σπρώχνω και τα ρέστα μου. Χαλάλι.

Α.Κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

After midnight

After midnight

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Ο ερωτοχτυπημένος Hank έχει δύο προβλήματα να αντιμετωπίσει αφου δε φτάνει που τον...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
ballerina, από την Spentzos ballerina από την Spentzos