Ο Τζόνι Ντεπ θέλει να αγοράσει τη νήσο Κορωνίδα

Published: 13 Sep 2016, 16:54
Συντάκτης:

Μετά την απάτη -όπως αποδείχθηκε- με το νησί Στρογγυλό και το δήθεν ενδιαφέρον του για εξαγορά, νέα δημοσιεύματα θέλουν εκ νέου τον Τζόνι Ντεπ να εξετάζει πολύ σοβαρά την πιθανότητα να αγοράσει ένα ελληνικό νησί.

Ο διάσημος σταρ έχει σχεδόν ερωτευτεί τη νήσο Κορωνίδα. «Από την πρώτη στιγμή που είδε το νησί, το ερωτεύτηκε. Κάθε φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας και έχει την ευκαιρία να έρθει στην περιοχή, ζητάει να κάνει έναν γύρο του νησιού ώστε να το θαυμάσει από κοντά», λέει ο Αντώνης Καρανικόλας -ο οποίος διαθέτει κτηματομεσιτικό γραφείο στην περιοχή- στην εφημερίδα Freddo.

«Είναι ένα νησί που φυλάσσεται καλά, μπορεί να κρατήσει μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα και αποτελεί επίγειο παράδεισο, αφού διαθέτει υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις που έχει δημιουργήσει η οικογένεια Λιβανού, μαρίνα για να δένουν αρκετά μεγάλες θαλαμηγοί, ευρύχωρους ξενώνες με όλες τις ανέσεις, μέχρι και πυροσβεστικό όχημα προκειμένου να εξαλειφθεί κίνδυνος πυρκαγιάς, αφού η Κορωνίδα είναι γεμάτη πεύκα, ελιές και εσπεριδοειδή», δήλωσε.
Ο Ντεπ, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήθελε να καταθέσει προσφορά εδώ και καιρό αλλά ήταν σε αναμονή εξαιτίας του διαζυγίου του από την Αμπερ Χερντ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos