Ο Λεμπρόν Τζέιμς ετοιμάζει reboot στο "Friday the 13th"!
Ναι, δεν διαβάσατε λάθος.
H τεράστια εισπρακτική επιτυχία του «Halloween» φέτος και το «It» πέρυσι, οδηγεί και σε ένα αναβίωσει slasher horror classics.
Ήρθε η ώρα του Τζέισον από το «Friday the 13th», με την βοήθεια του κορυφαίου σύγχρονου μπασκετμπολίστα στον πλανήτη Γη!
Και όμως. Την παραγωγή του reboot θα την αναλάβει ο σταρ του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς, πιο συγκεκριμένα η εταιρεία παραγωγής του, Springhill Entertainment, η οποία ετοιμάζει επίσης ένα remake του «Space Jam» (με τον Μάικλ Τζόρνταν, αν θυμάστε), με τον ίδιο τον Τζέιμς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Τζέιμς φαίνεται ότι είναι μέγας φαν, καθώς πριν λίγα χρόνια είχε λανσάρει και παπούτσια μπάσκετ «Friday the 13th»!
Η τελευταία ταινία που βγήκε ήταν ένα αδιάφορο reboot κυκλοφόρησε το 2009 από τον Μάρκους Νίσπελ (Conan the barbarian, Texas Chainsaw Massacre).
Μένει να δούμε αν θα γίνει reboot ή sequel των παλαιότερων φιλμ.
ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων