ΣΕΙΡΕΣ

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε σειρά του Netflix

Published: 18 Jul 2017, 21:04
Συντάκτης:

Το Netflix συνηθίζει να επενδύει σε παραγωγές που δεν αφορούν μόνο στο αμερικανικό κοινό, προφανώς για να κάνει άνοιγμα σε νέες αγορές και να αυξήσει τους συνδρομητές του.

Μια τέτοια περίπτωση δείχνει η πολύ ενδιαφέρουσα νέα Ιταλική σειρά Suburra, στην οποία συμπρωταγωνιστεί και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Πρόκειται για την πρώτη Ιταλική σειρά για το Netflix, παραγωγός της σειράς είναι η ιταλική εταιρεία Cattleya, σε συνεργασία με την δημόσια τηλεόραση της RAI, ενώ είναι prequel της ταινίας του 2015 από τον Stefano Sollima (Gomorra, Romanzo criminale).

Σκηνοθέτες είναι οι Michele Placido (Crime Novel), Andrea Molaioli (The Girl by the Lake) και Giuseppe Capotondi (The Double Hour) και αφορά σε ένα σύγχρονο πολιτικό θρίλερ, το οποίο μιλά για την διαπλοκή πολιτικών, μαφίας και Βατικανού σε μια παραθαλάσσια πόλη κοντά στην Ρώμη, που πρόκειται να μετατραπεί σε καταφύγιο του τζόγου.

Update 2/9/17: Το επίσημο τρέιλερ για την σειρά που αναμένεται στις 8 Οκτωβρίου είναι δυναμικά σκηνοθετημένο, με τον Έλληνα ηθοποιό να μην αρθρώνει λέξη στο clip, αλλά να απεικονίζεται σε 2-3 στιγμές που σου μένουν, όπως σε εκείνη που αυτομαστιγώνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos