Ο Batman κάνει πρόταση γάμου στην Catwoman!

Published: 8 Jun 2017, 08:16

Μετά από 75 ολόκληρα χρόνια έφτασε η στιγμή να κάνει το επόμενο βήμα. Ο Μπάτμαν θα κάνει την μεγάλη πρόταση στην  Catwoman στο τεύχος 24 της DCComics που έρχεται και ολοι αναμένουμε την απάντηση.

Όπως γίνεται γνωστό από τις σελίδες του κόμικ που κυκλοφόρησαν ο Μπάτμαν με φόντο τη Γκόθαμ Σίτι γονατίζει και δίνει στην Catwoman ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι λέγοντάς της «Παντρέψου με».

«Θέλω οι άνθρωποι να πάνε σπίτι και να σκέφτονται ‘πρέπει να τον παντρευτεί;’, ‘πρέπει να πει ναι’. Θα προκύψει μια ολόκληρη συζήτηση από όλο αυτό», αναφέρει ο κομικογράφος του τεύχους, Τομ Κινγκ.

Όπως γίνεται γνωστό, ο Μπάτμαν κρατούσε αυτό το δαχτυλίδι φυλαγμένο για δεκαετίες και τώρα έφτασε η στιγμή να πει στην Catwoman πόσο την αγαπά και την χρειάζεται προχωρώντας στην πρόταση.

Σύμφωνα με τον Κινγκ θέλει να δείξει για πρώτη φορά μια άλλη πλευρά του Μπάτμαν, πιο ευάλωτη.

«Δίνοντας κι άλλο πόνο στον Μπάτμαν δεν θα αποκάλυπτε κάτι καινούργιο για τον χαρακτήρα του επειδή ήδη έχει πονέσει  όσο γινόταν κάποιος να πονέσει. Αλλά δίνοντάς του αγάπη και χαρά συνδυάζεται με την τραγωδια του παρελθόντος και δημιουργείται κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί», αναφέρει ο Κινγκ.

Ο Μπάτμαν είχε πολλά ερωτικά ενδιαφέροντα όλα αυτά τα χρόνια, όπως η ρεπόρτερ Βίκι Βάλε ή η Ταλία Αλ Γκουλ. Όμως πάντοτε υπήρχε το φλερτ με την Catwoman, ή αλλιώς Σελίνα Κάιλ, η οποία πάντα κατάφερνε να ρίχνει τις συναισθηματικές «ασπίδες» του και να τον «διαβάζει» καλύτερα από κάθε άλλον.

Η απάντηση πάντως της Catwomanδεν θα έρθει τόσο εύκολα. Όπως ο ίδιος ο Κινγκ αποκαλύπτει, ο Μπάτμαν στο τεύχος 25 θα της ζητήσει να του απαντήσει αφού της πει τα πάντα για το παρελθόν του…

Πρώτη δημοσίευση: 8 Jun 2017, 08:16
Ενημέρωση: 8 Jun 2017, 08:16

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos