Ο Ατόμ Εγκογιάν σκηνοθετεί Ράιαν Ρέινολντς σε θρίλερ απαγωγής

Published: 8 Aug 2012, 21:35

Ο διάσημος Καναδός σκηνοθέτης ταινιών όπως Exotica/1994 και Το Γλυκό Πεπρωμένο/1997 μόλις ολοκλήρωσε την κινηματογράφηση του Devil's Knot με πρωταγωνιστές τους Ρις Ουίδερσπουν και Κόλιν Φερθ στην κινηματογραφική μεταφορά ενός αληθινού εγκλήματος, της ιστορίας των West Memphis Three όπως την αποκάλεσαν. Η ίδια αποτέλεσε και τη βάση για τρία ντοκιμαντέρ των Τζο Μπερλίνγκερ και Μπρους Σινόφσκι: Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills/1996, Paradise Lost 2: Revelations/2000 και το πρόσφατο Paradise Lost 3: Purgatory/2011.

Την ίδια στιγμή λεπτομέρειες του επόμενου φιλμ του Εγκογιάν μόλις αποκαλύφθηκαν και τα νέα ακούγονται εξίσου ενδιαφέροντα. Έτσι μιλούν για συνεργασία του Εγκογιάν με τον Ράιαν Ρέινολντς ο οποίος θα υποδυθεί έναν πατέρα που οχτώ χρόνια μετά ανακαλύπτει μια σειρά από σοκαριστικά στοιχεία για την απαγωγή της μικρής του κόρης που τον οδηγούν στην πεποίθηση πως - η 17χρονη πλέον -  είναι ζωντανή και τον ωθούν να την αναζητήσει.

Η παραγωγή θα τιτλοφορείται Queen of The Night και θα ξεκινήσει γυρίσματα στο Οντάριο τον επόμενο Φεβρουάριο σε σενάριο του σκηνοθέτη. Stand by στο MOVE IT για περισσότερες σχετικές ειδήσεις. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos