Νέα σχέδια για τον Τέρι Γκίλιαμ

Published: 13 Oct 2015, 13:37
Συντάκτης:

Πριν μερικές εβδομάδες σας γράφαμε για το διαφαινόμενο νέο ναυάγιο στο «The Man Who Killed Don Quixote» του Τέρι Γκίλιαμ με την σοβαρή αρρώστια του πρωταγωνιστή Τζον Χερτ.

Ο αγαπημένος μας δημιουργός ωστόσο δείχνει να ατσαλώνεται από όλες αυτές τις αναποδιές και να μη το βάζει κάτω, καθώς όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC Radio 4, «Υπάρχουν πράγματα που πηγαίνουν στραβά, το πιο τραγικό συνέβη πριν δυο μήνες, ο Τζον Χερτ διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας. Υποτίθεται ότι θα ξεκινήσουμε γύρισμα τον ερχόμενο Απρίλιο, αλλά περιμένω το καστ, περιμένω τα χρήματα, περιμένω έναν πρωταγωνιστή. Μάλλον δεν είμαι καλός στον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό».

Πάντως, ο Τέρι Γκίλιαμ δεν θα μείνει εκεί, καθώς η συμφωνία του με την Amazon περιλαμβάνει και δύο τηλεοπτικά πρότζεκτς. Την τηλεοπτική μεταφορά του «Time Bandits», της αγαπημένης ταινίας του (1981) και το σενάριο που είχε γράψει αμέσως μετά το «Fisher King»: το «The Defective Detective», την ιστορία ενός ντετέκτιβ που διερευνά την εξαφάνιση μιας κοπέλας σε μια χώρα που υπάρχει μόνο στα παραμύθια... Κλασσικός Γκίλιαμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos