"Λάνθιμος Χούλιγκανς": Κλάμα!

Published: 28 Jan 2019, 14:12
Συντάκτης:

Το κλάμα της ημέρας με διαφορά.

<a href="/en/nea/dear-god-parthenon-still-broken-proto-fotografiko-vivlio-toy-giorgoy-lanthimoy/69822">«Dear God, the Parthenon is still broken»: To πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου</a>ΣΧΕΤΙΚΑ«Dear God, the Parthenon is still broken»: To πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Η σελίδα των Λάνθιμος Χούλιγκανς που έχει ανέβει στο Facebook εδώ και μερικά 24ωρα είναι απλά επική.

Την ακολουθούν ήδη περισσότεροι από 5.300 επισκέπτες του Face και η πώρωση για τον επερχόμενο θρίαμβο (!) του Γιώργου Λάνθιμου στα Όσκαρ με τις 10 υποψηφιότητες του «The Favourite», είναι απόλυτη.

 

 

Εννοείται ότι οι διαχειριστές της σελίδας είναι 100% σίγουροι ότι δεν χάνουν με τίποτα το αγαλματίδιο και προφανώς τα χώνουν δεξιά και αριστερά στους ανταγωνιστές. Δηλαδή στον Αλφόνσο Κουαρόν («Κουαρόν μπινέ πληκτρολόγιο», «Κουαρόν σε ψάχνουμε»), γιατί τους άλλους δεν τους βλέπουν («10 υποψηφιότητες εμείς, 5 εσείς όλοι μαζί»)!

Τρομερά και τα σχόλια από τον «Σύλλογος φίλων Χάνεκε, Αρονόφκσι και Λαρς Φον Τρίερ Ελλάδος» πάντως, με τους οποίους παίζει κόντρα, καθότι της κουλτούρας όλοι.

 

 

Πανέξυπνη τρολιά, εμπβευσμένο promo της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την προσεχή Πέμπτη, στηρίζουμε!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
1ώρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos