Η Σκάρλετ Γιόχανσον ξανά σε καλή κατάσταση

Published: 8 Oct 2014, 18:02
Συντάκτης:

Η Σκάρλετ Γιόχανσον θα πρωταγωνιστήσει, αλλά θα είναι και η παραγωγός μιας νέας σειράς προορισμένης για την τηλεόραση. Πρόκειται για την μεταφορά ενός μυθιστορήματος της Ίντιθ Γουόρτον, του "Custom of the country", του 1913. Η Γουόρτον βραβεύτηκε με Πούλιτζερ για το βιβλίο της «Η εποχή της αθωότητας», που μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο με πρωταγωνίστρια την Μισέλ Φάιφερ. Eδώ μπορείτε να το διαβάσετε Online. 

Το σενάριο θα είναι του βρετανού Christopher Hampton, (η Εξιλέωση, Επικίνδυνες σχέσεις) ο οποίος θα το προσαρμόσει για την τηλεόραση, βασισμένος σε ένα παλιότερο δικό του σενάριο που ήταν προορισμένο για τον κινηματογράφο. Η σειρά θα έχει οχτώ ή εννιά επεισόδια. Η Γιόχανσον έχει μια μικρή εμπειρία με την τηλεόραση αλλά αυτή θα είναι η πρώτη της ουσιαστική προσπάθεια.

Στο "Custom of the country" παρακολουθούμε την ιστορία της αδίστακτης Undine Spragg κατά την άνοδό της στην υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης. Οι κερδισμένοι στις αρχές του εικοστού αιώνα στις ΗΠΑ ήταν πολύ λίγοι, και οι χαμένοι πάρα πολλοί. Όσο αυξανόταν οι τεράστιες περιουσίες ορισμένων, πάνω από το 40% του πληθυσμού ζούσε σε συνθήκες φτώχειας. Τα κοινωνικά σχόλια της Γουόρτον εκθέτουν την σκληρότητα και την μάχη για επιβίωση, παρουσιάζοντας την αγορά του γάμου. 

Update 12/2/15: Δύο μήνες μετά την γέννηση του παιδιού της (με πατέρα τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντουριάκ), η Σκάρλετ Γιόχανσον, φρόντισε να υπενθυμίσει πως επανήλθε άμεσα σε πολύ καλή κατάσταση. Οι φωτογραφίες για το "W Magazine" που σας επισυνάπτουμε στην gallery το αποδεικνύουν, αν και η κουκλάρα σταρ (που πρόσφατα έγινε 30 χρονών) με μαλλί αλά Debbie Harry/Blondie δεν είναι όσο τολμηρή θα την περίμενε κανείς. Υπάρχει χρόνος και γι'αυτό όμως, καθώς όπως ομολόγησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης: "Όλοι έχουν δει τα στήθη μου...Ας αργήσουν λίγο για να τα πεθυμήσουν περισσότερο!".

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos