Η Σκάρλετ Γιόχανσον έγινε ρομπότ!

Published: 3 Apr 2016, 13:55
Συντάκτης:

Το νέο έχει ανέβει από την Πρωταπριλιά, αφήσαμε να περάσουν 1-2 ημέρες για να βεβαιωθούμε ότι δεν πρόκειτια για φάρσα και πλέον είμαστε έτοιμοι να αναπαράγουμε την είδηση.

Αναφερόμαστε στο Σκάρλετ Γιόχανσον – ρομπότ!

Ο Κινέζος γραφίστας Μαρκ Ρα ξόδεψε 50.000 και πάρα πολύ χρόνο και κατάφερε να κάνει το όνειρό του (όπως ομολογεί) πραγματικότητα.

Εκτός από απλές κινήσεις χεριών και ποδιών, το ρομπότ που μοιάζει πολύ με την διάσημη σταρ, ονομάζεται Mark1, μπορεί να στρέφει το κεφάλι του και να σκύβει. Έχει καστανόξανθα μαλλιά,  φορά γκρι φούστα και ένα crop top. Αλλά μπορεί επίσης να κάνει και κάποιες γκριμάτσες και μορφασμούς με το πρόσωπό του.  

Επίσης αντιδρά σε κομπλιμέντα. Αν του πεις, "Mark 1, είσαι τόσο όμορφη", τα φρύδια της και οι μύες γύρω από τα μάτια  χαλαρώσουν, και τα χείλη του σχηματίζουν χαμόγελο. Επιπλέον θα απαντήσει και θα σας ευχαριστήσει για τα ωραία σας λόγια.  

Ένας 3D-printed σκελετός βρίσκεται κάτω από το δέρμα από σιλικόνη το οποίο περικλείει τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη. Περίπου το 70 τοις εκατό του σώματός του δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας 3D τεχνολογία εκτύπωσης.

Ο Μark Ra που ζει στο Χονγκ Κονγκ, θέλει όμως να γράψει και ένα βιβλίο για το πώς μόνος του έφτιαξε την ρομποτική Scarlett Johansson και να εμπνεύσει και άλλους που από χόμπι ίσως θέλουν να κάνουν το ίδιο. 

Aρκετά creepy, ε;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos