European Media

Η Παραλία του Ντάνι Μπόιλ γίνεται τηλεοπτική σειρά

Published: 7 Aug 2012, 16:36

Μετά και την επιτυχημένη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου που σκηνοθέτησε ο Ντάνι Μπόιλ, το όνομά του βρίσκεται στο επίκεντρο της κουβέντας. Η επόμενή του ταινία με τον τίτλο Trance και με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς Μακ Αβόι, Βενσάν Κασέλ και Ροζάριο Ντόσον βγαίνει στις αίθουσες το 2013 και βρίσκεται στο στάδιο του post-production.

Τώρα τα νέα κυκλοφόρησαν ότι "Η Παραλία/2000 (φωτο), η πρώτη χολιγουντιανή ταινία του Σκωτσέζου θα είναι το αντικείμενο μιας τηλεοπτικής σειράς που επίσης θα βασίζεται στο βιβλίο του Άλεξ Γκάρλαντ. Τα δικαιώματα αυτής της νέας εκδοχής αγόρασε η FOX που είχε διανείμει και την original ταινία ενώ ο Άντριου Μίλερ, σεναριογράφος της εφηβικής σειράς The Secret Circle/2011 πρόκειται να αναπτύξει την ιστορία.

Η Παραλία δεν ήταν και η καλύτερη ταινία του Μπόιλ και δεν έπαιξε καλά με τους κριτικούς, αλλά τα πήγε εξαιρετικά στο box office και μπορεί κανείς εύκολα να φανταστεί να κάνει το ίδιο μια σειρά με απογοητευμένους εφήβους/νέους σε ένα απομονωμένο τροπικό νησί. Υπομονή κανά χρόνο και πιθανότατα θα τη δείτε να φιγουράρει στην prime time ζώνη. Στο μεταξύ θυμηθείτε το trailer της ταινίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιούλιος 2026 στην Cosmote TV

Ιούλιος 2026 στην Cosmote TV

Με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τηλεοπτικές πρεμιέρες, μεγάλες κινηματογραφικές αφίξεις και ξεχωριστά ντοκιμαντέρ, η...
7 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (THE INVITE) , από την Spentzos Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (THE INVITE) , από την Spentzos