Χώρισαν Γκουίνεθ Πάλτροου - Κρις Μάρτιν

Published: 26 Mar 2014, 14:28

Άλλο ένα διάσημο ζευγάρι χώρισε. Συνέβη, έχει ξανασυμβεί, θα ξανασυμβεί.

Κανονικά δεν θα είχα ασχοληθεί με τον χωρισμό της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον Κρις Μάρτιν των Coldplay, πολύ περισσότερο, καθώς όσοι και όσες διαβάζετε το MOVE IT καιρό τώρα, γνωρίζετε την γνώμη μας για τις ικανότητες του συγκεκριμένου ζεύγους σε υποκριτική & τραγούδι, αντίστοιχα: είναι η χειρότερη δυνατή στον πλανήτη Γη.

Έλα όμως που σερφάροντας βρέθηκα στο υπέρτατο site "What Would Tyler Durden Do (www.wwtdd.com)" (αν δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο Tyler Durden, σταματήστε αμέσως να διαβάζετε το site και γυρίστε το στην αγγειοπλαστική), το οποίο προλόγσε το νέο ως εξής:

"Η Γκουίνεθ Πάλτροου έδωσε τέλος στο τέλειο -όπως τον είχε χαρακτηρίσει- γάμο της με τον Gay Μπετόβεν (!). Θα έπαιξε σαφώς ρόλο στο τελικο, φιλικό διαζύγιο και η παρομοιώδης υπομονή του Μάρτιν, ο οποίο λογικά θα είναι απόλυτα ευχαριστημέος με το παγκόσμιο ρεκόρ παραμονής κάτω από την ίδια στέγη με την Πάλτροου, χωρίς να την χαστουκίσει...".

Μόλις βρήκα με ποιο site θα ξεκινάω το πρωινό μου σερφάρισμα.

Α.Κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos