Ένας Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ λίγο διαφορετικός

Published: 19 Mar 2018, 11:23
Συντάκτης:

Κάθε που έρχεται στο μυαλό μας ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, νιώθουμε σίγουρα μία υποδόρια ταραχή καθώς θυμόμαστε πώς μας έχουν κάνει να νιώσουμε οι ταινίες του Βασιλιά του Αφροδίσιου Τρόμου, όπως είναι γνωστός.

Όχι αυτή τη φορά, όμως, βλέποντας τις φωτογραφίες που ανέβασε ως Instagram Stories η κόρη του Κέιτλιν, με τον πατέρα της να βρίσκεται ανάμεσα σε μέλη της οικογένειάς του και να σβήνει τα κεράκια από την τούρτα γενεθλίων του. Η κόρη του είναι φωτογράφος και ανέβασε επίσης και μία ζοφερή φωτογραφία του πατέρα της, ο οποίος στις 15 Μαρτίου έκλεισε τα 75.

Η πιο πρόσφατη φορά που είδαμε τον Κρόνενμπεργκ αναμιγμένο σε φιλμικό πρότζεκτ ήταν για την μικρή οθόνη και μπροστά από την κάμερα στον ρόλο του Aιδεσιμότατου Βέρινγκερ για το περυσινό τηλεοπτικό Alias Grace. Η τελευταία φορά που σκηνοθέτησε παραμένει το Maps to the stars το 2014 με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, την Τζουλιάν Μουρ και την Μία Βασικόφσκα, ενώ μπορεί να ανακοινώθηκε το sequel του Eastern Promises χωρίς -τουλάχιστον προς το παρόν- την δική του ανάμιξη, η αλήθεια είναι πως ο δημιουργός των Videodrome, The Fly, Crash, Existenz, Spider και τόσων άλλων, δυσκολεύεται πραγματικά να βρει πόρους για να χρηματοδοτήσει πιθανά επόμενα σχέδιά του...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos