Το Eastern Promises του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ θα έχει sequel!

Το Eastern Promises του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ θα έχει sequel!
Δημοσίευση: 20 Ιαν. 2017, 18:30
Συντάκτης:

Το εξαιρετικό crime thriller του David Cronenberg, Eastern Promises, θα έχει τελικά sequel παρά τις δηλώσεις του σκηνοθέτη το 2012 ότι δε θα υπήρχε συνέχεια στην ταινία. Το σενάριο για το νέο φιλμ, με τον προσωρινό τίτλο “Body Cross”, έχει ολοκληρωθεί εδώ και δύο χρόνια από το σεναριογράφο και σκηνοθέτη Steven Knight, που στις δουλειές του συμπεριλαμβάνονται τα σενάρια των σειρών του BBC, Peaky Blinders και Taboo, αλλά και το πρώτο Eastern Promises.

Η original ταινία, με πρωταγωνιστές τους Naomi Watts, Viggo Mortensen και Vincent Cassel, κέρδισε αμέσως κοινό και κριτικούς με τη διορατική ματιά της στο βίαιο και διεφθαρμένο κόσμο της ρωσικής μαφίας του Λονδίνου, κατακτώντας επάξια τη θέση της στις καλύτερες φιλμικές στιγμές της καριέρας του Cronenberg. Ο Mortensen ειδικότερα είναι εκπληκτικός, με τη σκηνή του λουτρού αίματος μετά την ενέδρα Τσετσένων δολοφόνων να αποτελεί σκηνή ανθολογίας.

Δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση σχετικά με το αν ο Cronenberg θα συμμετάσχει με κάποιο τρόπο στο sequel όμως δεν ανησυχούμε για την έκβασή του: ο Steven Knight απέδειξε τις σκηνοθετικές του ικανότητες με το θρίλερ δωματίου (ή μάλλον αυτοκινήτου…) Locke, οπότε το project είναι σίγουρα ασφαλές στα χέρια του. Άλλωστε και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος, καθώς όπως είπε σε συνέντευξή του το 2014 «το σενάριο της δεύτερης ταινίας είναι πολύ καλύτερο από της πρώτης». Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870