Αυτή είναι η νέα "Εμμανουέλα"

Published: 1 Aug 2018, 16:48
Συντάκτης:

Η ολλανδή ηθοποιός Sylvia Hoeks, που έγινε γνωστή χάρη στον ρόλο της Luv στο «Blade Runner 2049», ετοιμάζεται να ενσαρκώσει την Εμμανουέλα ή για την ακρίβεια την ηθοποιό Sylvia Kristel, που βρισκόταν πίσω από τον ρόλο της «Emmanuelle» στις γνωστές ταινίες των 70s σε μία νέα ταινία του Michael R. Roskam («The Drop», «Bullhead»).

Το άτιτλο ακόμα δράμα βασισμένο στην ζωή της Kristel σε παραγωγή της βέλγικης Savage Film, που ανέλαβε και το υποψήφιο για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας «Bullhead», το ντεμπούτο του Roskam, θα γυριστεί στην Γαλλία, στην Ολλανδία, το Βέλγιο και το Λος Άντζελες. Θα επικεντρωθεί στην καριέρα της Kristel τις δεκαετίες 1970 και 1980, όταν η τεράστια επιτυχία των ταινιών «Emmanuelle» ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με την ταραγμένη προσωπική της ζωή. Επί της οθόνης η ηθοποιός απέπνεε έναν αέρα ψυχραιμίας και μυστηρίου, ενώ εκτός οθόνης πέρασε από διάφορες σχέσεις, και εθίστηκε στην κοκαΐνη όταν εγκαταστάθηκε στο L.A.

«Η Sylvia Kristel ήταν μία από τις γυναίκες που άνοιξε ένα νέο δρόμο ενός σεξουαλικού τρόπου κοιτάγματος του σεξ για γυναίκες», δήλωσε η Hoeks. Αλλά προσέθεσε «Ήταν επίσης πολύ ανοιχτόμυαλη, ίσως πολύ νωρίς για τα δεδομένα της γενιάς της». Για την Hoeks που θα την ενσαρκώσει «η ευφυΐα της και η δημιουργικότητά της ως καλλιτέχνη την καθιστούσε δύσκολη περίπτωση. Δεν μπορούσες να έχεις μία πλήρη εικόνα του ποια ήταν». «Η μοναδική καριέρα της Kristel, η προσωπικότητά της, η  ρομαντική ζωή της σε συνδυασμό με αυτήν την ομάδα συντελεστών, θα την κάνει μία πολύ καλή ταινία» ανέφερε ο αισιόδοξος σκηνοθέτης Michael R. Roskam. Ο βέλγος σεναριογράφος Dimitri Verhulst υπογράφει το σενάριο, ενώ ο επίσης βέλγος Roskam την σκηνοθεσία, κάνοντας την δεύτερη αγγλόφωνη ταινία του μετά το «The Drop» με τον Tom Hardy. Η Sylvia Hoeks ετοιμάζεται να παίξει και στο «The Girl in the Spider’s Web» του Fede Alvarez («Don’t Breathe»), με πρωταγωνίστρια την Claire Foy, δείχνοντας πως θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα τα επόμενα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos